Horoskop na úterý 5. prosince: Čeká vás hotový uragán vášně

Beran

Jupiter v Býku slibuje vítr v rozpočtu. Nemusíte se děsit, jde o ryze pozitivní poryv, který přináší příležitosti k zisku. Jste ve správný čas na správném místě, navíc zaujmete mnohem víc než případná konkurence. Zvažte, kolik času chcete obětovat práci.

Býk    

Letošní mikulášská oslava bude opravdu nezapomenutelná. Obklopíte se lidmi, kteří nezkazí žádnou legraci, a společně vymyslíte program, který se zapíše do historie zlatým písmem. Báječné chvíle můžete vyhlížet i ve vztahu. Nadílka bude vskutku bohatá!

Blíženci          

Zadaní Blíženci se chtějí vyhnout konfliktům za každou cenu. Kvůli tomu ale děláte přílišné ústupky a ztrácíte tvář. Skutečně neexistuje jiné řešení? Kompromis by z vaší strany prošel, máte za úkol vysvětlit své požadavky trochu rozmazlené polovičce.

Rak    

Miláček se konečně dočká. Po období, kdy jste se v tělesných radovánkách drželi trochu zpátky, přichází nečekaný uragán vášně. Je vám jedno, jestli za oknem řádí třeskutá zima, svým temperamentem totiž rozpálíte i ledovec. Zítra máte vstát do práce.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Začátkem měsíce máte příležitost provést změny, o nichž už dlouhou dobu sníte, aby nastaly. Jejich implementace nebude tak náročná jako v uplynulých měsících. S novinkami se sžijete jedna báseň, navíc dozrajete k tomu, aby bylo všechno perfektní.

Panna 

Během úterý a středy máte skvělou možnost k rozmnožení financí. Úspěšné dny vyhlíží zejména Panny působící v informačních či zdravotních oborech. Hvězdy jako by se vám tím snažily vykompenzovat nepříznivé postavení v ostatních životních sférách.

Váhy  

Mikulášské oslavy se nevyvíjí podle představ, což vás dokáže pořádně rozlítit. Snažte se zůstat nad věcí a věřte, že improvizace dopadne nakonec mnohem lépe než původní program. Určitě nemůže zkazit víc, než když se začnete dětinsky rozčilovat.

Štír     

Pravda je sice ve vztahu na vaší straně, ale ukáže se to až zpětně. Nenechte se vyprovokovat ke konfliktu a raději počkejte, až drahá polovička sama přizná, že pochybila. Můžete na tom jedině vydělat! V opačném případě jen přiléváte olej do ohně.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

V úterý se nebraňte společenskému vyžití! Ať vás lákají kolegové na firemní večírek, nebo váháte, zda vyrazit na skleničku s kamarády, nerozmýšlejte se dlouho. Zadaní si užijí skvělou zábavu a přijdou na veselejší myšlenky. Singles vyhlíží seznámení!

Kozoroh         

Originální myšlenky se objevují v lásce i na pracovišti. Bohužel ani jedna sféra nevykazuje nadšení z těchto novinek. Hvězdy radí vyčkat na přívětivější čas a tlačením na pilu si proti sobě akorát popudíte jedince, kteří mají rádi všechno při starém.

Vodnář          

Snažte se být za každou cenu tolerantní vůči blízkému člověku, který neprožívá nejlepší den. Sice vás svým úterním chováním dost vytáčí, ale jste jediná osoba, na niž se může ve všem spolehnout. Ukažte svou vlídnou tvář a nabídněte pomocnou ruku.

Ryby  

V úterý se snažte zachovat klid v duši stůj co stůj. Neutěšená nálada se podepíše na všech životních sférách v čele s rodinou a láskou. Zatímco v zaměstnání si rozkolísaného přístupu nikdo nevšimne, v partnerství už to bude o poznání složitější.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.