Anička Slováčková oslaví Vánoce se svým přítelem. Dal jí velký slib

[chooze:gallery;value:32535]

Zpěvačka Anna Slováčková nazpívala společně s Milanem Peroutkou vánoční píseň Čas zastavit čas. Při té příležitosti se rozpovídala i o svých Vánocích a přiznala, že doma zatím nemá stromeček. "Vzhledem k tomu, že mám štěňátko a dvě kočky, tak si myslím, že tenhle rok to nevyjde," vysvětlila Slováčková.

Zatím si není jistá, kde přesně Vánoce oslaví. "Já pořád nevím, jestli to budeme slavit u mě, nebo u bráchy. Každé Vánoce to je totiž tak, že se naše celá rodina sejde u mě doma a já připravím večeři, usmažím řízek, kapra, připravím salát, polévku a nějaké dezerty. Pak se koukneme na pohádku a potom se všichni rozutečeme domů," popsala dcera Dády Patrasové.

[chooze:article;value:531357]

Ačkoliv přesné místo zatím nemají s rodinou dohodnuté, jedno je jasné. "Můj přítel říkal, že letos musí udělat domácí vinné klobásy. Takže si myslím, že ten tomu udeří hřebíček na hlavičku," dodala Slováčková. "U nás zase babička tradičně udělá lavor bramborového salátu," pochlubil se Peroutka.

Společně si přejí, aby se lidé radovali z jejich nové písničky Čas zastavit čas, která vznikla ve spolupráci se Snídaní. "Je v ní opravdu veliké poselství a já bych byla ráda, kdybychom si ho všichni vzali k srdci," dodala zpěvačka.

Snídaně natočila klip společně s Aničkou Slováčkovou a Milanem Peroutkou. Podívejte se na video (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.