Horoskop na pondělí 4. prosince: Při jednání vsaďte na dvě silné vlastnosti

Beran

Pokračuje období, které je vám zaslíbené. Užíváte si ho v každém ohledu a nic vám nedokáže zkazit dobrou náladu. Pravda, místo práce byste se raději věnovali příjemnějším činnostem, na druhou stranu se vám v profesním směru daří všechno, na co sáhnete.

Býk    

Na začátku prosince si musíte přiznat, že komunikace vázne. Na svých společnících vidíte jejich slabé stránky, s nimiž se nedokážete sžít. Není to ve skutečnosti tak, že okolí zrcadlí vaše negativa? Nalijte si čistého vína aspoň sami před sebou.

Blíženci          

Možnost zvládnout velké množství úkolů a Venuše přecházející do Štíra radí, abyste v tomto čase nelenošili. Nevnímáte okolí a pracujete podle nejlepšího vědomí a svědomí. Uchrání vás to od stresu, který se s přibývajícími dny hromadí všude kolem vás.

Rak    

Milí Raci, máte před sebou fantastický týden, v němž můžete dosáhnout ke hvězdám. Vládce pohybu Merkur, který je v alongaci Slunce, dodává potřebné síly i odhodlání ke splnění toho, po čem v poslední době usilujete. Ať jde o cokoliv, máte zelenou.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Osobité kouzlo Lvů je na začátku prosince na vzestupu. Musíte se vypořádat s ataky sexy protějšků, kteří vás zvou tu kávu, tu na adventní svařák. Pokud nemáte žádné závazky, nemáte ani co řešit. Zadaní by každopádně měli dostát svému slibu věrnosti.

Panna 

Merkur vám svou alongací se Sluncem hraje do noty, pokud se týká kariéry. Sami nevěříte tomu, jaké množství úkolů zvládnete dokončit v rekordním čase. Navíc vás profese baví, cítíte se důležití a sebejistota roste. Osobité kouzlo je pouhou třešničkou na dortu.

Váhy  

Do poloviny měsíce prožíváte fantastický čas, kdy vaše myšlení funguje na plné obrátky. Jeden lepší nápad střídá druhý, navíc své myšlenky dokážete zhmotnit do správných slov. To zní jako skvělý odrazový můstek pro změny v lásce i kariéře, pravda?

Štír     

Afrodité roztáčí kolo plné příjemných událostí. Do nového týdne vstanete s úsměvem na tváři a optimismus rozséváte plnými hrstmi. Laskavé naladění k vám láká spoustu stejně nastavených jedinců. Nepochybují o tom, že vám mohou svěřit svou důvěru.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaši dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Střelci nedokážou v první polovině měsíce sedět na jednom místě. Samo Slunce ve vašem znamení vám dodává nespoutanou energii a podněcuje bystré myšlení. Máte touhu dělat věci podle svého, což se odrazí v práci i v soukromí. Jdete vlastní cestou.

Kozoroh         

Intelektuální růst pokračuje i na začátku týdne. Cítíte, že vám vesmír posílá energii, abyste zapracovali na svém životě. Zamyslete se nad stávajícími prioritami a zkuste vyrazit na cestu ke skutečnému štěstí. Radostné zážitky obstarává sama Venuše.

Vodnář          

Skvělé komunikační schopnosti a přátelský přístup se snaží zachránit, co se dá. Taková taktika se hodí v rodinném kruhu, kde příbuzní zakouší vaši trpělivost. Nenechte se utáhnout na vařené nudli a vsaďte při jednání na tyto dvě silné vlastnosti. 

Ryby  

Na začátku týdne se ke slovu dostává křehká rybí dušička plná něhy, nespoutané lásky a romantiky. Zadaní vrátí léty omšelý vztah znovu k životu. Připravíte pro sebe a polovičku předčasný dárek, díky němuž to mezi vámi začne zase příjemně jiskřit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.