Burešová se chlubí syny: Vychovávám vašim dcerám dobré manžely, říká

[chooze:gallery;value:33142]

Ačkoliv některé dny nejsou pro herečku Evu Burešovou jednoduché, její děti jí dokážou vždy vrátit úsměv do tváře. "Ranní objímačka před školou," zveřejnila na instagramu  Burešová láskyplný moment synů.

Její den přitom nezačal moc růžově. "Bylo mi dost na prd. Opřela jsem se o gauč. Přišel. Zvedl mi hlavu, položil si ji na sebe a hladil mě. Ten druhý se na mě zakoukal, dal mi pusinku a jen vedle mě stál s rukou přes moje ramena," popsala Burešová hezkou chvíli.

[chooze:article;value:529218]

​Je vděčná za to, že se její synové nebojí projevovat city. "Dámy, vychovávám vašim dcerám dobré polovičky, které se evidentně nebudou bát emocí a projevení podpory a lásky," pochlubila se pyšná maminka.

Její syn Nathaniel ji totiž zahrnuje samou láskou. "Mami, pojď si o tom promluvit. Mami? Budeme si teď povídat? Mami, dneska jsi krásná. Maminko, máš krásné šaty. Ulala, sluší ti to! Jsi šikovná," svěřila se Burešová sledujícím, jaká slova od syna slýchá. Kromě dětí má po svém boku herečka i milujícího partnera Přemka Forejta, se kterým jí to pořádně klape. Nedávno se vrátili ze společné dovolené v New Yorku.

Každý den jiný podnik. Podívejte se, jak vypadala dovolená Evy Burešové a Přemka Forejta:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.