Skrytý talent princezny Charlotte. Odhalila ho pyšná Kate

Osmiletá princezna Charlotte nepřestává překvapovat. Nejen, že se s vervou pouští i do náročnějších sportů a zdatně v nich konkuruje svým bratrům, ale má nadání i pro jemnější koníčky. Podle Kate je malá princezna začínající hudební nadšenkyní. O jejím nové zálibě informoval deník Hello.

Charlotte se začala věnovat hře na klavír. Kate to bprozradila ve čtvrtek večer v londýnské Royal Alber Hall, když mluvila s klavíristou Land Langem. "Její královská výsost mluvila o Charlotte a její hře na klavír. Jsem si jistý, že je dobrá," řekl podle magazínu People slavný pianista.

[chooze:article;value:528807]

​Sama Kate na klavír hraje už od útlého dětství. Svůj talent už několikrát předvedla na veřejnosti a své fanoušky nechala v úžasu. Například v roce 2021 si troufla na klavír doprovodit slavného zpěváka Toma Walkera.

Kromě hry na klavír se princezna Charlotte věnuje i tanci a gymnastice. Mimo to ale nepohrdne ani drsnějšími sporty. Kate prozradila, že se svou dcerou hraje nohejbal a malá princezna si prý oblíbila i rugby a fotbal.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.