Kapela Jelen o koncertu v O2 areně: Měli jsme štěstí a fanoušky, co nás podrželi

Kapela Jelen si k 10. narozeninám nadělila svou první O2 arenu. Ačkoliv šlo o její zatím největší koncert, nervozitu na sobě hudebníci nedali znát. "Já musím říct, že se zatím cítím dobře. Máme za sebou dva týdny zkoušek a předtím vlastně dva měsíce, takže jsme zvědaví, jaké to bude, až uvidíme ten plný sál lidí," svěřil se pro TN.cz frontman skupiny Jindra Polák, který před plnou O2 arenou předvedl skvělou show.

Překvapilo ho, že fanoušci kupovali lístky jako diví a celou halu vyprodali. "Byli jsme moc mile překvapení, protože jsme nečekali, že se to takhle rychle a hladce vyprodá. Když jsme to zjistili, hrozně hezky nás to zahřálo u srdce. Je totiž skvělé mít fanoušky, kteří s námi chtějí strávit naši oslavu a kteří nás podpoří, podrží a jdou do toho s námi," pochlubil se zpěvák.

[chooze:article;value:531173]

S Jelenem Polák zažil krásných deset let, za které je velmi vděčný. "Byla to hrozně hezká a nečekaná jízda. My jsme měli vždycky to štěstí, že jsme se vyskytli ve správnou dobu na správném místě a zažili jsme věci, o kterých se nám ani nesnilo," řekl skromně frontman.

Hraní si hlavně užívají. "Nikdy jsme si nedávali ten strop, kam až se dá jít. Muzika nás ale protáhla místy, která jsme si nedokázali ani představit," vysvětlil Polák. S Jeleny totiž začínali jako předkapela Divokého Billa.

[chooze:article;value:526910]

Společně prý zažili pořádnou jízdu. "Nějaké večírky jsme si už prožili, ale v sobotu si určitě afterparty dáme. V ten den je také datum mých 44. narozenin a kluci mi to určitě nezapomenou připomenout, takže jsem koupil flašku a myslím si, že to večer všechno oslavíme," usmál se frontman Jelenů. K velké oslavě přizvali například i zpěvačku Kateřinu Marii Tichou, která s nimi vystupuje skoro celých deset let.

Přestože velká část členů kapely za ta léta založila rodinu, někteří stále hledají lásku a nebrání se tomu ji poznat právě na koncertu. "Já myslím, že náš bubeník Víťa je zatím nezadaný a že je takový šikovný a veselý a je s ním legrace, takže kdybyste ještě neměli plány na večer, tak dorazte a Víťa je tady," zavtipkoval Polák.

[chooze:article;value:530449]

Sám je zvědavý, kam Jeleny osud zavede dál. "Vesmír je veliký a my se ještě necháme překvapit. Jak říkám, nemáme žádné dlouhodobé plány, že bychom chtěli vyrazit a dobýt svět, spíš chceme hrát a udržet si tu dobrou atmosféru, co máme," svěřil se zpěvák.

Kapela Jelen popsala plány na oslavu v O2 areně. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.