Velká zpověď Korduly Stropnické: Mám čtyři tajná tetování, ukážu je tomu pravému

[chooze:gallery;value:29047]

​Po rozchodu s Damianem tráví Kordula Stropnická (18) hodně času se svou starší sestrou Agátou Hanychovou a jejími dětmi. Začíná proto přemýšlet nad tím, jak by měla jednou vypadat její vlastní rodina. "​Nemůžu se dočkat, až sama budu mámou," přiznala mladá kráska v příběhu na instagramu.

Má dokonce už jasnou představu o muži, jaký by měl jednoho dne stát po jejím boku. "Miluješ srdcem, ne očima. Chci věrnost, lásku, ochotu, respekt, oporu a bezpečí," vysvětlila začínající influencerka. V životě by prý chtěla mít slibnou kariéru a zároveň se obklopit milující rodinou.

[chooze:article;value:528694]

"Chci být úspěšná a neocitnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti kvůli financím. Chtěla bych mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky a vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední," přiznala dcera Veroniky Žilkové.

Ačkoliv je momentálně nezadaná, po novém partnerovi se neporozhlíží, chce si totiž po náročném rozchodu s Damianem dopřát trochu času. "To, co má přijít, přijde, ale určitě teď nikoho nevyhledávám. Nejsem typ člověka, co skáče ze vztahu do vztahu, a potřebuju teď čas hlavně pro sebe," vysvětlila Kordula, která se zřejmě snaží poučit z chyb starší sestry.

[chooze:article;value:529175]

Kordulčina budoucího partnera však čeká několik překvapení na jejím těle. Mladá kráska přiznala, že má dokonce čtyři tetování. "Každé je pro mě důležité, ale ukazovat je nechci," dala influencerka jasně najevo, že je spatří až člověk, co pro ni bude něco znamenat.

Veronika Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.