Původně o ni nestáli, teď za ni chtějí majlant. Kniha od Elánů překvapila

I když knihu původně Eláni původně neplánovali, výsledek je překvapil. Jejich biografie se totiž prodává ve dvou variantách. Samotnou knihu je možné koupit za 1 954 korun. Cena je stejná jako rok narození Joža Ráže. Speciální edice ale existuje v Česku jen ve 222 exemplářích.

"Je tam VIP vstupenka na náš koncert a záznam z našeho koncertu," prozradil Ján Baláž. Právě speciální edice se vyšplhala na astronomickou cenu. Je možné ji koupit za 34 400 korun. Co ještě o knize Jožo Ráž a Ján Baláž prozradili, si můžete pustit v pořadu Čtenáři.

Průvodcem pořadu o světu knih se nově stala populární moderátorka Kristina Kloubková. "Pořad o knihách, to je něco, co jsem si opravdu přála dělat. Já vlastně čtu pořád, ale na druhou stranu jsem dost náročná čtenářka, která si hodně vybírá, co bude číst," prozradila moderátorka.

[chooze:article;value:525687]

​Čtenáři představili také autorku bestsellerů Petru Soukupovou. Žena, která je autorkou nejen jedenácti knih, ale také například sitcomu televize Nova Comeback s Martinem Dejdarem, prozradila tajemství svého psaní.

V pořadu se také pravidelně dozvíte něco o knižních novinkách, které se právě v těchto dnech dostaly na pulty knihkupectví. Například nejnovější životopis jednoho z nejbohatších lidí na světě Elona Muska, detektivku Bohové viny, novou kuchařku Jamieho Olivera, komiks V hlavě Sherlocka Holmese nebo knižního průvodce Pálava – O dvě deci výš. Supertipem Čtenářů je pak historický román A Iulia vyzvala bohy na souboj.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.