Horoskop na úterý 28. listopadu: Čeká vás úspěch

Beran

Jste dlouhodobě zadaní? Možná dnes pocítíte potřebu stvrdit svůj vztah úředním dokumentem. Nejde vám ani tolik o byrokratické požehnání, jako o touhu potvrdit pevnost vašeho svazku před rodinou a přáteli. Moc dobře si totiž uvědomujete, co chcete.

Býk    

Doma dnes bude panovat klid a mír. Tento stav si budete náramně užívat, neboť v poslední době jste byli v jednom kole. S blízkými si velice příjemně popovídáte a dozvíte se mnoho zajímavých novinek z jejich života. Budete velmi příjemně překvapeni.

Blíženci          

Vážné situace nebudete zlehčovat. Právě naopak. Jakmile ucítíte, že ve vzduchu visí něco důležitého, všeho necháte a budete věnovat veškerou svoji energii tomu, abyste případný problém co nejrychleji vyřešili. Chcete totiž mít ve svých věcech jasno!

Rak    

V partnerském vztahu ucítíte pevnou půdu pod nohama. Konečně jste totiž nalezli člověka, se kterým se nemusíte strachovat o budoucnost. Moc dobře víte, na čem jste, i to, že se o svého partnera můžete vždy stoprocentně opřít. A to je velmi důležité!

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

V milostném životě budete velice aktivní a půjdete si bez okolků za svým. Dáte okolí najevo, že víte, co chcete, a nehodláte ze svých nároků nijak slevit. Některé potenciální partnery to možná odradí, ten pravý však bude vaším přístupem nadšený.

Panna 

Komunikace v zaměstnání bude váznout, neboť myšlenkami se touláte zcela jinde. Kolegové to rychle poznají, a proto budou problémy řešit raději s někým jiným. Nemějte jim to za zlé! Snažte se raději znovu najít svoji rovnováhu a hlavně koncentraci.

Váhy  

Usilovnou prací docílíte svého. I když budete možná v jistých okamžicích pochybovat o správnosti svého směřování, věřte, že vytrvalost se vyplatí. Dílčí překážky berte pouze jako zkoušku vašeho odhodlání a víry. Úspěchy se v tom případě dostaví záhy.

Štír     

Po boku svého nového partnera budete zářit štěstím a radostí. Uvědomíte si, že jste konečně nalezli vše, co jste chtěli, a že předchozí vztahy byly pouze přípravou na něco mnohem lepšího. Užívejte si současného stavu a pocitu čerstvé zamilovanosti.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Do své budoucnosti dnes investujete nemalé částky. Připravte se na to, že někteří lidé z vašeho okolí možná nebudou s tímto postupem souhlasit. Vy však víte, co děláte, a dobře znáte své priority. Proto se nenecháte nijak zmást dílčími překážkami.

Kozoroh         

Opačné pohlaví vás láká, ovšem zadaní Kozorozi mají smůlu. Uvědomují si, co je pro ně opravdu důležité, a proto svému protějšku zachovají ukázkovou věrnost. Přesto ve vás možná zahlodá pocit lítosti, že flirt se vás již netýká. Rychle ale přejde.

Vodnář          

Pochopíte, že se musíte projevit a udělat rázný krok, jinak o vás objekt touhy ztratí zájem. Nelze již dál hrát na strunu nezájmu a ignorace. Proto se odhodláte k činu. Sami budete překvapeni, jak příjemnou reakci vaše iniciativa vyvolá. Jen tak dál!

Ryby  

Dnes budete pořádně utrácet. Nepůjde však o žádné hýření, ba právě naopak. Vaše investice bude praktická a velmi výhodná. Umíte si věci promyslet a víte, jak dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Potěšíte tak nejen sebe, ale především své nejbližší.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.