Hádka v Olomouci skončila drsnou bitkou. Útočníky hledá policie

Trojice útočníků nevybíravým způsobem kope a pěstmi napadá muže. Dva z nich se po chvíli vydávají za dalším. I ten jejich řádění odnáší kopanci a silnými údery do obličeje a hlavy. Záběry, ze kterých běhá mráz po zádech.

Útočníci napadli dva muže jen pár desítek metrů od olomoucké radnice. Řádění agresivní trojice přihlíželi další lidé. Nikdo z nich ale neměl odvahu jim v tom zabránit. Byli ale první, kteří na místo volali záchranáře a policisty. Oba zraněné muže museli záchranáři ošetřit.

"Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví," shrnul mluvčí olomoucké policie Libor Hejtman.

[chooze:article;value:525612]

​Všichni údajně navštívili stejný podnik. Tam se mezi nimi strhla hádka, která o pár minut později vyvrcholila brutálním napadením přímo v ulicích Olomouce. Kriminalisté ale stále netuší, kdo útočníci jsou. Příliš jim nepomohly ani výslechy napadených.

"Žádáme občany, pokud některého z útočníků poznávají, aby kontaktovali linku 158," vyzval svědky Hejtman. Trojice doposud neznámých mužů teď může skončit za mřížemi až na dvanáct let.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.