Anička Slováčková přiznala, co ji při léčbě drží nad vodou: Zamilovala jsem se

[chooze:gallery;value:33947]

​Kouzelný singl, který vznikl pro pořad Snídaně, nazpívala dcera Dády Patrasové společně s Milanem Peroutkou. "Dámy a pánové, milé holky a kluci, 3. prosince vychází náš nový duet, singl Čas zastavit čas. Já se do té písničky zamilovala už při jejím tvoření a doufám, že se do ní zamilujete i vy," svěřila se Slováčková ve videu na instagramu.

"Já se musím přiznat úplně neskromně, že já tu písničku miluju, neustále ji poslouchám a doufám, že ji budete milovat taky. Je krásná, něžná, romantická a vánoční," prozradil Peroutka o hitu plném lásky. "Takže si ji nezapomeňte pustit a dejte nám vědět, jak se vám líbila," vzkázala fanouškům Slováčková.

[chooze:article;value:528535]

Pro své sledující je mladá zpěvačka obrovskou inspirací. Přestože bojuje se zákeřnou nemocí, soustředí se na pozitivní emoce, jako je láska a přátelství. Tvorba textu pro ni byla srdcovou záležitostí. "Vánoce jsou o setkávání s blízkými, o tom, že bychom se měli aspoň na chvíli zastavit a rozjímat. To je to nejcennější, co můžeme jeden druhému dát. I proto jsme naši písničku pojmenovali Čas zastavit čas," vysvětlila Slováčková. 

Lidé se jí snaží vrátit pozitivitu, kterou kolem sebe šíří, a její profil je plný krásných vzkazů. "Těším se Aničko, doma ti moc fandíme a přejeme hodně moc zdravíčka, jsi úžasná a krásná holka," vzkázala jí jedna z fanynek. "Nechápu, jak někdo může vypadat tak skvěle se šátkem a ještě to doladit k takovým šatům. Wow," dodala další ze sledujících.

[chooze:article;value:527869]

Píseň pro fanoušky bude zároveň pořádnou dávkou nostalgie. "Videoklip je naprosto výjimečný v tom, že se nám povedlo propojit na jednom místě dvacet čtyři současných i bývalých moderátorů Snídaně. Nechyběli ani psi. A to vše v nostalgické a velmi poklidné vánoční atmosféře. Mám velkou radost, jak k tomu jednotliví moderátoři přistoupili a byli kreativní, co se vánočního stylingu týče,“ vysvětluje Samira Al Aliová, vedoucí Snídaně.

Exkluzivní detaily z natáčení vánoční písně. Podívejte se na video (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.