Seniorka se na dálnici otočila do protisměru. Policie hledá svědky

Opravdu nebezpečnou situaci zachytil svou palubní kamerou jeden z řidičů, který jel po dálnici D6 směrem na Prahu. Ten v rychlosti míjí sjezd na Unhošť a Kladno a u navazujícího nájezdu mu najednou kříží cestu červená fabia, která se najednou otáčí do protisměru. Řidič si toho naštěstí včas všímá a reaguje, stejně jako další dvě auta, která se fabii vyhýbají na poslední chvíli.

Při celé situaci se naštěstí nic nestalo. Za volantem fabie seděla 79letá seniorka, která si prý po najetí na dálnici uvědomila, že nemá potřebnou dálniční známku, a chtěla se z dálnice opět dostat. Bohužel to ale udělala nejhůře, jak mohla.

[chooze:article;value:530059]

​Policisté nyní shánějí řidiče všech vozů, které svým manévrem ohrozila, a žádají je, aby se ozvali na linku 158. Událost se stala minulou sobotu. Žena je podezřelá z obecného ohrožení z nedbalosti. Lékařskou prohlídku, kterou musejí starší řidiči pravidelně absolvovat, prý měla platnou. Poslední dobou se takových případů stalo více. I kvůli tomu se začínají ozývat hlasy po zpřísnění lékařských prohlídek.​

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.