Vánoce na Nově se blíží: Čekají vás oblíbené pohádky, komedie i romantika

[chooze:gallery;value:33909]

Hlavními štědrovečerními pohádkami budou Jak se budí princezny a Zakletá jeskyně. Na romantickou strunu zahraje legendární Láska nebeská, která letos slaví 20 let od svého vzniku. Poslední večer roku bude patřit premiérám původních zábavních formátů a exkluzivního záznamu našlapaného koncertu Marka Ztraceného v Edenu.

"Vánoční program TV Nova tradičně tvoří paleta svátečních stálic, klasických českých pohádek a rodinných filmů, které mají diváci neodmyslitelně spjaty s českými Vánocemi. Tematické stanice pak nabídnou to nejlepší pro fanoušky nejrůznějších žánrů. Novodobou štědrovečerní tradicí se stal speciální díl Ulice, který letos přinese nejedno překvapení," nastínila ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská.

V průběhu Vánoc se z pohádek můžete mimo jiné těšit na Nebojsu, Čertovu nevěstu, Největší dar, Nejkrásnější hádanku, Tři bratry, Mrazíka nebo Z pekla štěstí. Z vánočních komedií vás pobaví S tebou mě baví svět, Prázdniny či Vánoce naruby. Na Voyo najdete i vánoční klasiku Tři oříšky pro Popelku nebo Pelíšky.

Na Nova Cinema se můžete těšit na film Přežít Vánoce a Last Christmas, který je založený na hudbě George Michaela a jeho skupiny Wham! Podívat se můžete například i na české komedie Pepa, Známí neznámí, Jak se krotí krokodýli či Postrach Denis.  

[chooze:article;value:530170]

Navíc vůbec poprvé v historii bude Voyo denně uvádět nové epizody reality show Big Brother také přes svátky. "Závěr roku bude na obrazovkách TV Nova patřit zábavě. A také letos jsme silvestra pojali ve velkém stylu a divákům nabídneme hvězdné hosty. A mohu prozradit, že jsou mezi nimi skutečné legendy," doplnila Majeská.

​Vánoce s překvapením, tak se jmenuje letošní štědrovečerní epizoda seriálu Ulice. Ta bude letos v mnoha ohledech výjimečná, plná hvězd i neopakovatelné adventní a štědrovečerní atmosféry. "Také od nás letos diváci dostanou krásnou nadílku a splníme jim hned několik přání. Tím největším je, že by rádi viděli, jak tráví Vánoce postavy, kterým fandí po celý rok a jejichž životní osudy s nimi prožívají," prozrazuje kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová.

Silvestr na Nově bude plný hvězdných jmen. V poslední den letošního roku na diváky opět čekají Silvestrovské Televizní noviny. I letos jejich tvůrci divákům ukážou, co se tak trochu nepovedlo. Chybět nebudou ani nepovedené záběry z oblíbených seriálů Ulice, Zlatá labuť, Ordinace v růžové zahradě 2 a dorazí i spousta slavných hostů.

Na diváky čeká také speciální díl oblíbené vědomostní soutěže Na lovu. O výhru, která bude věnována na charitativní účely, budou bojovat moderátor Leoš Mareš, zpěvačka Monika Absolonová, módní návrhář Osmany Laffita a zpěvák Vojtěch Dyk. V tomto speciálu se objeví všech pět lovců a dokonce i Aleš Háma v roli asistenta Ondřeje Sokola.

[chooze:article;value:527175]

​"Protože je to speciální silvestrovské vydání, tak budu Ondřejův asistent. On by to sám nezvládl. Jsem mu k ruce. Budu se věnovat mimořádným hostům a budu dělat technické věci, například losovat a přidělovat jednotlivé lovce vzácným hostům," prozrazuje Háma.

Další silvestrovskou premiérou bude originální show Tvoje tvář má známý hlas: Noc plná hvězd. "Nejenže se v letošním silvestrovském programu představí kromě Ondřeje Sokola s Alešem Hámou další populární osobnosti, jako třeba Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Václav Kopta či sourozenci Gondíkovi, které jsou s Novou přirozeně spjaty, tentokrát to budou i jiná esa současné české zábavy. Za všechny bych jmenovala Karla Šípa a Libora Boučka. Obrovskou radost mám, že na účast rovněž kývla legendární Jiřina Bohdalová, bez níž silvestr není silvestrem," zmínila kreativní producentka pořadu Simona Matásková.

Letos v červnu si největší současný hitmaker Marek Ztracený splnil svůj sen – třikrát po sobě vyprodal stadion Eden. Nezapomenutelnou atmosféru koncertů zachytily kamery a tento exkluzivní záznam nabídne TV Nova hned po půlnoci na Nový rok.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.