Dálnici D11 uzavřela hromadná nehoda. Čtyři lidé jsou zranění

Mezi sjezdy na Dobšice a Chlumec nad Cidlinou byla ve směru na Prahu od čtvrtečního odpoledne uzavřená dálnice D11 kvůli dopravní nehodě tří osobních a jednoho nákladního automobilu. Provoz se k normálu vrátil ve čtvrtek okolo 22:00.

"Ošetřili jsme čtyři lidi. Jeden muž utrpěl otřes mozku, má pohmožděný hrudník, po ošetření byl převezen do nemocnice v Kolíně. Druhý pacient, u kterého měl lékař podezření na poranění břicha, pánve a zlomeninu pažní kosti, byl při vědomí převezen do nemocnice v Hradci Králové," řekla mluvčí středočeské záchranky Monika Nováková.

[chooze:article;value:529824]

​"Třetí pacient byl s bolestí horních končetin převezen k dalšímu vyšetření také do nemocnice v Hradci Králové a čtvrtý muž byl ošetřen na místě bez nutnosti transportu. Operační středisko poslalo na místo tři záchranářské posádky a jednu lékařskou," dodává pro TN.cz Nováková.

"Jednoho zraněného jsme museli po nehodě vyprostit, na místě byla jednotka ze středočeských Ovčár i z Královéhradeckého kraje,“ vysvětlila mluvčí středočeských hasičů Veronika Švorcová Mocová.

U nehody zasahovali policisté Středočeského i Královéhradeckého kraje. Ti událost vyšetřují jako dva samostatné případy. "Na dálnici se vytvořila asi pětikilometrová nehoda. Vozidla, která na D11 uvízla, jsme se snažili odklonit protisměrem," informovala Eva Prachařová z královéhradecké policie.

Děsivá nehoda vlaku a náklaďáku. Jen se štěstím se nikdo vážně nezranil (27/10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.