Přípravy na Slavíka vrcholí. Počet hudebních vystoupení bude rekordní

Velkolepá show, živá vystoupení nejlepších českých interpretů, pocta legendám, oblíbená moderátorská dvojice a samozřejmě plno hvězdných hostů. Podle režiséra Pepeho Majeského tak bude vypadat slavnostní vyhlášení letošního ročníku ankety Český slavík.

"Já si myslím, že v první řadě se nám podařil brutální line-up interpretů, máme třináct hudebních čísel, to jsme strašně dlouho neměli takové množství. To jsme si na sebe ušili takovou trošku boudu. Je toho strašně moc a žánrově velmi pestré, od Václava Neckáře po Moniku Bagárovou," přiblížil přípravy režisér slavnostního večera. 

[chooze:article;value:530172]

​Během galavečera budou diváci moct zavzpomínat i na hudební hvězdy, které nás bohužel v nedávné době opustily. "Vzpomene si na Vaša Patejdla, jeho písničku zazpívá Ondřej Gregor Brzobohatý a Igor Timko. Taky si vzpomene na paní Yvonne Přenosilovou, její mix písniček zazpívá Jitka Čvančarová," dodal režisér. 

Hvězdný je i seznam hostů, kteří přijdou v jednotlivých kategoriích předávat ocenění. Diváci tak uvidí například Marii Rottrovou, Jiřího Korna, tenistku Petru Kvitovou či herce Jakuba Štáfka. Přípravy jsou od středy už v plném proudu. "Konkrétně ve Fóru Karlín musíme dohlédnout, aby se všechno postavilo tak, jako se má postavit. Pak půjdeme celé studio svítit, jdeme kontrolovat všechny rekvizity a poladit zvuk, jestli všechno hraje, abychom všechno měli na zítřejší ráno připravené, než začnou chodit kapely a začalo se regulérně zkoušet," uzavřel režisér. 

Slavnostní vyhlášení ankety Český slavík pro rok 2023 si nenechte ujít v pátek večer ve 20:20 na Nově. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.