Kate a William dali králi nůž na krk: Buď my, nebo Harry s Meghan

[chooze:gallery;value:33879]

​Princ Harry a Meghan začali postupně napravovat vztahy s královskou rodinou po letech odloučení. Využili k tomu příležitosti králových 75. narozenin, kdy princ Harry svému otci zatelefonoval, aby mu popřál. Mluvit s ním měla také Meghan. Jejich děti Archie a Lilibet pak měly svému dědečkovi ve videu k narozeninám zazpívat, píše deník Telegraph.

Pár by však podle zdroje The Sunday Times chtěl v usmiřování s rodinou zajít ještě dál, má prý čekat na pozvánku na zámek v Sandringhamu, kde by se chtěl připojil k vánočním oslavám.

[chooze:article;value:529475]

​Pozvánku by prý Harry a Meghan moc rádi přijali. "Neumím si představit, že by Sussexové odmítli pozvánku strávit Vánoce s Jeho Veličenstvem. Zatím jim ale žádná nepřišla," řekl zdroj blízký princi Harrymu a Meghan. Uvedl také, že někteří členové královské rodiny by s jejich účastí o svátcích kvůli dřívějším neshodám nesouhlasili.

"Je to tak bizarní. Chovali se tak špatně, požadovali od rodiny omluvu a přiznání viny – za nic, mohu dodat – a teď navrhnou, že se prostě vrátí a nechají minulost být. Kdyby jen někdo byl tak hodný a pozval je," vyjádřil se zasvěcený zdroj.

[chooze:article;value:529883]

Zdá se, že největší problém s účastí Harryho a Meghan by měli právě William s Kate. Ti by podle zasvěceného zdroje dokonce rodinné Vánoce v případě pozvání Sussexů vynechali. Král tak mladšímu synovi spíš navrhne, aby ho navštívil po Novém roce ve Skotsku. "Zabije tak dvě mouchy jednou ranou. Opět se sblíží s jedním synem, aniž by dělal potíže tomu druhému," řekl podle portálu Mirror tajný zdroj.

Podle informací britského listu Daily Mail se Sussexové letošních rodinných Vánoc pravděpodobně nedočkají, pozvánku by jinak už obdrželi. Plány na vánoční oslavu mají být totiž dávno hotové. 

Král Karel III. oslavil 75. narozeniny. Podívejte se na video (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.