Žena se stane ve 33 letech babičkou. Její dcera ještě nemá ani občanku

[chooze:gallery;value:33867]

​​Šok – taková byla první emoce teprve třiatřicetileté dvojnásobné matky Kerrie Colesové, když jí její mladší dcera oznámila, že je těhotná. Malé Hollie je podle deníku Mirror totiž teprve 14 let.

Zděšení ale brzy vystřídala čirá radost. Kerrie si totiž uvědomila, že bude jednou z nejmladších babiček nejen ve Velké Británii. A to jí ke změně názoru stačilo.

"Těším se, až uvidím Hollie vyrůstat a uvidím, jaká je jako rodič. Nemůžu se dočkat," řekla Kerrie podle deníku Metro. Sama je své mladičké dceři velkou oporou.

[chooze:article;value:528733]

​"Následovat její kroky a přijímat její rady mě uklidňuje," řekla Hollie. "Jsem opravdu šťastná, že budu mámou, protože moje máma je pro mě skvělým vzorem," dodala.

Hollie údajně uklidňuje i to, že i sama její máma otěhotněla velmi brzy. Starší dceru Millie měla v pouhých šestnácti letech. I ona tehdy měla od své rodiny velkou podporu.

"Když jsme pak čekali Hollie, neměli jsme už s jejím otcem dobrý vztah a rozešli jsme se," přiznala. Toho, že měla děti v tak brzkém věku, prý nelituje. "Jsou jako moji přátelé," uzavřela.

Patron dětí pomáhá rodičům. Třetina z nich nemá peníze na školní pomůcky:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.