Horoskop na pondělí 20. listopadu: Mars chystá velké změny

Beran

Zadaní budou nostalgicky vzpomínat na minulé lásky a nezadaní budou tak trochu tajnůstkáři. Pokud se vám někdo líbí, budete si své city prozatím nechávat pro sebe. Na spontánní seznámení ale nečekejte dlouho, byla by škoda, kdyby vás někdo předběhl.

Býk    

V profesní sféře se nejedná o nijak zvlášť ohrožující vlivy, nicméně určitá dynamika je patrná. Rebelantský Mars ve Štíru se snaží rozčeřit vody vašeho pokojného přístavu. Tento nevyzpytatelný aktivista vám podsouvá možnost všemožných změn.

Blíženci         

V současné době je vám nakloněna většina planetárních energií. Ani v oblastí financí tedy nehrozí žádný závratný propad nebo nepřízeň, které by vám zkomplikovaly život. Právě naopak, můžete uzavřít velmi výhodné smlouvy a přijít k pěkným penězům.

Rak    

Merkur ve znamení Střelce vás nabádá, abyste využili své kreativity a pokusili se být více draví, když je teď výhodná spolupráce s ostatními. Vaše chuť plánovat další profesní kroky je o moc vyšší, než tomu bylo v minulém období. Doma vládne pohoda.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Vy, kterým se v seznamování po většinu nedaří, máte kolem pozdního odpoledne velkou šanci. Mějte na paměti, že láska může přiletět ve chvíli nebo v situaci, kdy to vůbec nepředpokládáte. Co se týče dlouhodobých partnerských vztahů, trochu se škorpíte.

Panna 

Pro příjemné seznámení máte dnes zelenou, nezůstávejte sedět doma! I když kýžená osůbka pravděpodobně žije ve stejném bydlišti jako vy, je třeba vyjít do ulic. Pro manželské páry jsou hlášeny určité komplikace, které se týkají rodinných záležitostí.

Váhy  

Vaše energie je vlivem Saturnu v Rybách hodně oslabena, což se odráží i po pracovní stránce. Obvyklý drive nějak vázne, ale nedá se říct, že byste své profesní povinnosti zanedbávali. Vaše mysl je na druhou stranu pozitivně podpořena Merkurem.

Štír     

Uran se umí postarat o úžasná překvapení jako nikdo jiný. Hvězdy napovídají, že favorizovány jsou cesty a magnetem jste i pro cizince. Manželské páry jsou taktéž pod vesmírnou ochranou, nesmírně se zvyšuje porozumění a vztah dostává stabilní pečeť.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Střelec

Kariérní oblast není v tomto dni nijak silně akcentována, takže nelze očekávat žádné mimořádné dění. Ve vašem životě jsou nyní jiné priority a záležitosti, kterým je vhodné věnovat pozornost. Nicméně energie vám rozhodně nechybí, tak hurá do díla.

Kozoroh         

Slunce se nachází ve Štíru a jeho vliv je zaměřen především na vaši profesní oblast. Důraz je kladen na spojení s vlivnými lidmi, přičemž vše nemusí probíhat dle vašich představ. Jste nenapravitelní idealisté s nezlomným duchem, tak to zvládnete.

Vodnář           

Nezaměstnaní mají šanci získat zajímavé místo. Pro podpisy smluv budou nejvýhodnější poslední dny měsíce, neznamená to však, že by se předtím neměly konat žádné předběžné dohody. Váš mluvený projev je na výši, tak hodně štěstí ve vaší vyřídilce.

Ryby  

Práce a kariéra je stále vaší silnou zbraní, přičemž se dnes jeví vysoká tendence ke změně směrování. Něco, co ve vás dlouho klíčilo a rostlo ve vašem podvědomí, má možnost prodírat se na světlo. Nakonec může dojít k velmi zásadnímu rozhodnutí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.