Influencerka popsala hroznou nehodu. Ležela v kaluži krve, byly jí vidět kosti

[chooze:gallery;value:33845]

​Dominika Bánszka je známá díky spolupráci s umělci jako jsou Naked Bananas nebo Matěj Zrebný. Na sociálních sítích má přes sto tisíc sledujících a patří tak mezi přední slovenské influencerky, píše portál Zregionu.sk.

Bánszka se až teď rozhodla rozpovídat o nehodě, kvůli které v 15 letech málem přišla o život. Odnesla si z ní také strach z řízení. Její bývalý přítel nezvládl jízdu a narazil s autem do stromu. Dominika měla po nehodě pořezanou tvář a osmdesát stehů, po kterých zůstalo několik jizev. 

[chooze:article;value:529244]

​"Bylo mi vidět kosti. Když se na mě přišla mamka podívat do nemocnice, tak jsem ležela v kaluži krve," svěřila se Dominika v rozhovoru pro Refresher.sk. Kromě pořezané tváře měla také zlomenou pánev.

"Měla jsem jen spodní pás, ne celý, takže jsem narazila o palubní desku tváří, přičemž ten spodní pás mi zlomil pánev," řekla Dominika. Po nehodě pak šest měsíců nechodila a na jednotce intenzivní péče strávila dva měsíce, protože jí také selhávaly plíce.

"Dodnes mám následky, nedokážu například plnohodnotně hýbat jednou rukou," uvedla Dominika a dodala, že nehodu a týden po ní si vůbec nepamatuje kvůli silnému otřesu mozku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dominika Bánszka (@23dominika)

Děti nejsou na sítích chráněny. Nelze spoléhat na influencery, že budou konat dobro, tvrdí Kajumi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.