Slavný šéfkuchař Gordon Ramsay (57) se stal pošesté otcem

"Jaký úžasný dárek k narozeninám, prosím, přivítejte Jesseho Jamese Ramsaye," citoval britský The Independent slova pyšného otce. "Ještě jeden uzlíček lásky do Ramsayho brigády!!!" dodal Ramsay, který sdílel na sociálních sítích tři fotografie, na nichž se jeho devětačtyřicetiletá manželka Tana usmívá a chová v náručí jejich novorozeného syna.

Šéfkuchař oblíbeného seriálu Kitchen Nightmares však naznačil, že toto dítě bude jeho poslední, a napsal, že "skončil" u tří chlapců a tří dívek. Jeho slova potvrdila i manželka Tana, která doplnila, že "rodina Ramsayových je rozhodně kompletní."

[chooze:article;value:446371]

Ta se na svém vlastním účtu na Instagramu, který sleduje 295 000 fanoušků, svěřila, že posledních devět měsíců bylo náročných. "Bylo to nervy drásajících 9 měsíců, ale zvládli jsme to a byli jsme obdarováni tímto malým uzlíčkem. Jesse Jamesi Ramsayi, máme tě moc rádi."

Ramsay a Tana už mají pět dětí - pětadvacetiletou Megan, třiadvacetiletá dvojčata Jacka a Holly, dvaadvacetiletou Matildu a čtyřletého Oscara. Pár se sice rozhodl držet zprávy o Tanině těhotenství pod pokličkou, dokud neoznámí příchod Jesseho, ale Ramsay v nedávných rozhovorech naznačil, že čeká další dítě.

https://twitter.com/GordonRamsay/status/1723395608810278975

V rozhovoru pro časopis People v září Ramsay uvedl, že jeho žena chce další dítě, a vysvětlil, že by časem chtěli mít "ještě jedno". Sarkastický šéfkuchař proslulý svým drsným humorem vyjádřil pobavení nad tím, že se ve svých 57 letech stal znovu otcem, a předpověděl, že si ho lidé budou plést s "dědečkem" jeho dítěte.

K narození chlapečka šťastným rodičům přála spousta fanoušků i celebrit včetně Jamiho Olivera, Victorie Beckhamová i Ramsayho televizního kolegy šéfkuchaře Gina D'Acampoa.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.