Rozpor mezi Charlotte a Georgem. Situaci musel vyřešit až William

[chooze:gallery;value:33796]

Princeznu Charlotte milují fanoušci britské královské rodiny po celém světě. Její sladký obličej ve spojitosti s povahou divošky si získal srdce milionů z nich. Ti se teď baví nově zveřejněnými záběry, které sdílel deník Independent a kde princezna svou dominantní povahu ukázala v plné míře.

Video, které obletělo sociální síť TikTok, zachycuje Charlotte a George během loňských oslav platinového jubilea, při kterých si Charlotte usmyslela, že by ráda seděla vedle svého otce. Princeznu nezastavilo ani to, že na místě už seděl její starší bratr George.

[chooze:article;value:522724]

Na záběrech je vidět, jak se Charlotte snaží bratra přesvědčit, aby si s ní místo vyměnil. Když ale znuděný George odmítá, zatahuje princezna do přemlouvání i rodiče. Celou situaci pak musel vyřešit až William, který George přesvědčil, aby si se svou mladší sestrou místo vyměnil.

@princesscharlottedits Charlotte asks to trade places with her brother #fypシ #parati #theroyalfamily #videoviral #fyp #fypシ #parati #xzyabc #princesscharlottedits #princesscharlotte #theroyalfamily #fypシ #parati #fypシ #xzyabc #princesscharlottedits #monarchy #fyp #princesscharlotte #monarchy #princewilliam #princegeorge #monarchy #uk #fypage #fup #foryoupage #recommendations #fypシ #parati #fypシ #fyp #fypage #fypシ #fup #xzyabc #fypシ #fypシ #fyp ♬ sonido original - • Keila •

Mnoho fanoušků se teď baví Charlottinou dominantní povahou. Shodují se, že Charlotte bude jednoho dne vládnout Spojenému království se svým bratrem. Jiným fanouškům je ale George spíše líto. Domnívají se, že je na něj jakožto budoucího krále vyvíjen velký tlak, a tak neměl na výběr a místo si chtě nechtě musel vyměnit.

Pozorným pozorovatelům ale neuniklo během oslav platinového jubilea více podobných situací. Například když Charlotte opravila Georgeův postoj poté, co si chlapec položil na balkóně Buckinghamského paláce ruku na římsu během toho, co hrála hymna. Tehdy ho Charlotte pošťouchla, aby stál rovně.

Během oslav si ale největší pozornost vysloužil nejmladší z královských dětí – princ Louis. Internet tehdy obletěly například fotografie jeho znepokojeného výrazu, když si zacpával uši při hlasitém přeletu stíhaček nad Buckinghamským palácem.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.