Horoskop na pátek 10. listopadu: Zkuste udělat dobrý skutek

Beran

Vaše nálada dnes bude jako na houpačce. Problémy v osobním i pracovním životě na vás dolehnou a nedovolí, abyste se mohli soustředit na zadaný úkol. Vysvětlíte milovanému partnerovi situaci a nedopustíte, aby měl pocit, že pochybujete o vašem vztahu.

Býk    

Merkur, který se přesouvá do Střelce, vám přináší šanci k výhodné investici. Jste rození podnikatelé a váš obchodnický instinkt se téměř nikdy nemýlí. Pohlédnete na situaci ze všech úhlů pohledu a správně se rozhodnete. Nebudete se bát risku. Vyplatí se to!

Blíženci          

V zaměstnání se dnes budete potýkat s nejedním problémem. Nečekaná situace si bude vyžadovat improvizaci a pohotové rozhodování. Překvapíte sami sebe a přijdete s ultimátním řešením nepříjemné komplikace. Nadřízený si toho všimne a velmi vás ocení.

Rak    

Budete si procházet výjimečně příznivým obdobím. Ještě v nedávné době jste se potýkali s mnoha nepříjemnými problémy v osobním i profesním životě, tentokrát si však nebudete mít na co stěžovat. Budete si užívat období nesmírného štěstí a pohody.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Vaše milovaná polovička dnes nebude v nejlepší náladě. Oplatíte jí však toleranci, díky které ve vašem partnerství vládne pohoda a harmonie. Přestože vám bude lézt na nervy, necháte si rýpavé poznámky pro sebe a budete jí oporou v nelehké chvíli.

Panna 

Ožehavému tématu ohledně rodinných financí už se dále nebudete vyhýbat. Společně s partnerem začnete řešit menší krizi, která se zdá nevyhnutelná. I když se budete muset na čas značně uskromnit, věřte, že se úspěšně vyhnete větším nepříjemnostem.

Váhy  

Sychravé podzimní dny pro vás budou naplněny melancholií. Nenecháte ji však přerůst v depresi a společně se svými přáteli si uděláte pohodový den. Zavzpomínáte na staré dobré časy a užijete si páteční pohodu. Rychle vás přivedou na jiné myšlenky.

Štír     

Ve svých názorech budete velmi stálí. Právě zásadovost a smysl pro morálku na vás mnozí obdivují. Přestože vás jistí lidé a okolnosti budou tlačit opačným směrem, nenecháte se zviklat a budete si stát za svými názory. Získáte si respekt a obdiv.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Dobrý skutek vám pozvedne náladu. Přestože se nic nedaří tak, jak byste si představovali, skutečnost, že můžete pomoci ostatním, vás bude držet nad vodou. I když to bývá těžké, neklesejte na mysli a Merkur vstupující do vašeho znamení vše v dobré obrátí!

Kozoroh         

Po náročném týdnu v zaměstnání budete hledat záminku k odpočinku. S omluvou odmítnete projekt, do kterého vás bude chtít kolega zapojit a usnadníte si tak páteční den. Myšlenky na víkend vám nedají chvíli klidu a způsobí, že ztratíte zbytky motivace.

Vodnář          

Nebudete se bát předvést před ostatními své schopnosti. Sebevědomě odprezentujete svou práci a opět tak potvrdíte svou pozici ve firmě. Věřte, že pokud budete i nadále pokračovat ve svém snažení a tempu, již brzy se dopracujete na samotný vrchol.

Ryby  

V práci se vlivem Merkur vstupujícího do Střelce dočkáte odměny. Jste cílevědomí, pracovití a trpěliví, což se na výsledcích vaší práce začíná ukazovat. Budete moci sklízet plody svého snažení a všem, kteří ve vás nevěřili, ukážete, jak moc se ve vás mýlili.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.