Podzimní výzdoba vám zútulní domov. Prasátko kvůli ní rozbíjet nemusíte

[chooze:gallery;value:33739]

S vyzdobením domu nemusíte čekat až na vánoční svátky. Krásné dekorace můžete do své domácnosti dát už nyní. Zpříjemníte si tak ponuré podzimní dny a svůj volný čas využijete ke kreativním činnostem.

Trendy v interiérovém designu jsou pro letošní podzim hravé tvary a retro. Vyhněte se tak moderním a vzorovým prvkům. V kurzu jsou hřejivé barvy, které můžete upravovat podle svého zájmu tak, aby byl váš domov co nejútulnější. Ústředním prvkem by ale měl být koberec.

​​Velkým trendem posledních let je udržitelnost a opakovaná použitelnost věcí. Vytáhněte tak staré přehozy, polštáře a deky. Místnost bude působit útulněji. Nejvhodnější barvou doplňků by měla v této sezoně být hořčicová doplněná například vínovou.

[chooze:article;value:527552]

Výzdobu si můžete i sami vyrobit z věcí, které najdete před domem a v přírodě. Hodit se vám budou šišky, kaštany, barevné listy ze stromů, větvičky či šípky. Krásnou ozdobou jsou také dýně, sušený citron nebo jablka.

Hřejivý a útulný domov vám pomůžou vytvořit také svíčky a dobrý čaj nebo káva. Na jídelní stůl si pomocí nasbíraných větviček, lístků a třeba dýní můžete vyrobit krásnou ozdobu doplněnou květinami v podzimních barvách. Příchod domů vám zas zpříjemní ozdoba na dveře v podzimních motivech. Co takový věnec vyrobený z jablek, šišek, květin a barevných lístků?

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.