Krampola museli odvézt do nemocnice. Blízcí mají obrovský strach

[chooze:gallery;value:29881]

​Jiří Krampol celý život řeší problémy s průduškami, na kapačkách skončil během posledních let několikrát. V loňském roce v Nemocnici Na Františku strávil také Vánoce, nechal se tam hospitalizovat preventivně, protože nastydl, měl horečku a bál se, aby neměl zápal plic. 

Krampolovi blízcí teď doufají, že se situace nebude opakovat. "Byl jsem za Jirkou, ale on stále dokolečka tvrdí, že mu nic není a chce domů. Lidé, kterým nic není, neleží v nemocnici," řekl deníku Blesk hercův manažer, fotograf Miloš Schmiedberger.

[chooze:article;value:527288]

​Krampolův manažer je dle svých slov přesvědčený, že herec nedodržuje rady kardiologa Rudolfa Špačka a neodpočívá dostatečně tak, jak by měl a také až moc chodí mezi lidi, kde teď na podzim řádí všemožné bacily.

"Pan profesor mi řekl, ať nechodím moc mezi lidi, protože jsem měl nedávno zápal plic. Tak nechodím do společnosti," řekl Krampol TN.cz na konci října, kdy se šířily zprávy o jeho hubnutí po zápalu plic. Herec ale naopak přibral sedm kilo. Dodal, že rady lékaře se snaží dodržovat, vážným nemocem se chce vyhnout.

Nesmysly! Říká o svém hubnutí Krampol. Po zápalu plic přibral sedm kilo:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.