Celebrity oslavily Halloween ve velké parádě. Nechyběly ani bizarní kostýmy

[chooze:gallery;value:33705]

Americký svátek Halloween si naplno užila zahraniční smetánka i letos. Jak je již tradicí, na svých sociálních sítích a halloweenských párty předvedly celebrity hned několik zajímavých převleků, čím bláznivější, tím lepší.

Nejšílenější kostým předvedla slavná modelka Heidi Klumová, kterou zahraniční média označují jako královnu Halloweenu. Tuto přezdívku nezískala náhodou, modelka už v minulosti svými kostýmy šokovala. Ukázala se například v kostýmu červa, mimozemšťana, stařenky či pohádkové zlobryně Fiony (psali jsme zde). Byly vždy promyšlené do posledního detailu a vyžadovaly nespočet hodin v maskérně.

[chooze:article;value:527686]

Letos slavná modelka dorazila na halloweenskou párty jako páv společně s celým týmem akrobatů, kteří modelku na červený koberec v New Yorku doprovázeli jako paví ocasní pera. Na svém kostýmu prý pracovala celý rok. "Chtěla jsem udělat kostým s partou lidí, abychom všichni tvořili společně jeden kostým," řekla modelka v rozhovoru pro magazín People. Heidi doprovázel na párty její manžel v podobě velkého vejce.

Promyšlený kostým předvedla dle magazínu Today i zpěvačka Adele na svém koncertě v Las Vegas, kde vystoupila jako Morticia Addamsová ze slavného filmu Addamsova rodina. Svoji verzi pohádkové Sněhurky s minisukní předvedla na svém instagramu zpěvačka Demi Lovato. Rapper Diddy ukázal kostým filmového Batmana včetně neodmyslitelného vozidla Batmobil. 

[chooze:article;value:526834]

Jen stěží byste poznali anglickou krásku Alexinu Grahamovou, která dorazila na párty v dokonalém kostýmu Kloboučníka z pohádky Alenka v říši divů. Bývalý fotbalista David Beckham přidal na sociální sítě fotku s dcerkou. Naopak jeho herecký kolega Dwayne Johnson se ukázal na instagramu v převleku právě za fotbalistu Davida Beckhama.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dwayne Johnson (@therock)

Web Teen Vogue pak zveřejnil fotky z každoroční halloweenské párty v Beverly Hills, kde byla i slavná Paris Hiltonová, která vzdala hold hudební ikoně a zpěvačce Britney Spearsové, když se ukázala jako Britney z hudebního klipu Toxic.

Influencerka Emma Nortonová předvedla své schopnosti s líčením, když dorazila jako socha Svobody. Slavný pár Hailey a Justin Bieberovi dorazil na party jako Flinstoneovi. Na tradiční halloweenské koledování "trick or treat" se vydal v kostýmu klauna se svojí rodinou herec Macaulay Culkin alias Kevin ze slavného filmu Sám doma.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.