Rusové zmínili radikální krok. Evropská mocnost má skončit v jejich područí

"Ze strany Německa došlo k rozkladu vztahů ve všech oblastech. Nejdřív tvrdili, že nemohou dodávat zbraně a budou dodávat pouze medicínu a helmy. Po nějaké době už říkají, že dodají všechno, co bude potřeba," zuřil Solovjov ve svém pořadu v televizi Rossija 1 Solovjov. 

Navrhl tedy radikální řešení. "Nemáme jinou možnost. Ukončíme to, znovu si vezmeme Berlín a tentokrát neodejdeme," prohlásil. Na jeho slova upozornil na sociální síti X poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko. Ten vyzval Německo, aby jeho slovům věnovalo pozornost.

Jeden z hostů ruského propagandisty namítal, že momentálně se Německo nedá obsadit a Rusko se zemí potřebuje udržovat vztahy. "Pokud Německu budou nadále vládnout nacisté, bude mít Německo stejný osud jako vždy, když se protiruští vládci v Německu dostali k moci. Vždy to skončilo tím, že do Berlína vstoupil ruský voják," odpověděl Solovjov.

Následně začali debatovat o 18. století, tedy období, kdy ruskému carovi kolovala v žilách německá krev. Právě proto podle Solovjova Německo i Berlín budou nadále existovat. "Samozřejmě, že budou, ale pod ruskou vlajkou," ukončil svou myšlenku.

[chooze:article;value:527553]

Německo se po ruském napadení Ukrajiny postavilo na stranu napadené země. Stejně postupovala i skoro celá Evropa. 

Propagandista Solovjov ve svém pořadu vyhrožuje Západu pravidelně. Dokonce v červenci vyzýval i k útoku na Česko, jelikož se v místních továrnách vyrábí pro Kyjev munice. Minulý týden zase vyzýval ke světové válce, upozornil magazín Newsweek.

Nulová vojenská pomoc Ukrajině a zastavení bojů. Fico má na válku jasný názor (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.