Horoskop na středu 1. listopadu: Dejte si pozor!

Beran

První den nového měsíce se vám budou dařit veškeré finanční transakce. Pokud budete potřebovat uskutečnit výdaj, který je nad vaše aktuální možnosti, můžete se dočkat podpory od banky či od některého z přátel. S penězi si dnes vážně lámat hlavu nemusíte!

Býk    

Dnes vsaďte na vzdělání – nejenom to své, ale také svých potomků. Jupiter v Býku napovídá, že byste na něm neměli šetřit, a hlavně ne v tomto období. A také se zajímejte, zda nepotřebují děti pomoct s učením. Víte, jak jim jde škola a jestli nemají problémy?

Blíženci          

Vstupujete do nového měsíce, který by vám po finanční stránce mohl přinést velký prospěch. V prvních dvou dekádách budete mít podporu planet a spoustu energie i motivace k vydělávání peněz. Neztrácejte čas, můžete s tím začít už dnes. Pusťte se do toho!

Rak    

Budete dnes velmi snadno schopni prosazovat své zájmy. Máte dostatek vůle a síly k překonávání překážek. A to i tehdy, pokud nemůžete počítat s podporou svého okolí. Chcete se spolehnout sami na sebe a vlastními silami dosáhnout všeho, co chcete.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Lev     

Čeká vás velmi aktivní den, kdy opět můžete dokázat, že vaše mentalita a bystrý intelekt jsou hodny obdivu. Poradíte si naprosto se vším, skvěle si zorganizujete úkoly, a ještě vám zbude čas na příjemné popovídání s přáteli. Okolí jen tiše závidí.

Panna 

Nemůžete se po celý den zbavit myšlenky na to, jak to zařídit, aby do vašeho života vnikl nový a čerstvý vítr. Bude dobré, když se nejdříve podíváte na to, které jsou ty oblasti, kde vás nejvíce tlačí bota. A nejdříve začněte se změnami právě tam.

Váhy  

Dnes budete moci dát průchod svému soucitu a empatii, kterými jste obdařeni od narození. Nemusíte vynakládat finanční prostředky ani nikoho ubytovat ve vlastním domě. Stačí, pokud lidi vyslechnete a zvolíte správná slova. I ta mohou uzdravit duši.

Štír     

Od příchodu do práce se na vás všichni usmívají od recepční po nadřízeného. Ten vám navíc každou chvílí skládá pochvalu. Nevíte přesně, co to znamená, ale vnímejte to jako pozitivní signál. Pusťte se do své práce a zatím se vedení na nic neptejte.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Bude důležité, abyste si dnes při řešení nejenom pracovních problémů zachovali stejný přístup ke všem zúčastněným stranám. Váš špatný odhad by totiž mohl někomu snadno ublížit. Pokud se toho dokážete vyvarovat, respekt svého okolí máte zajištěný. 

Kozoroh         

Pod vlivem retrográdního Saturna i Neptuna jste kousavější a nepříjemnější mnohem víc, než tomu bývá jindy. Projevuje se to u vás téměř v každé vyřčené větě. Někdy to nemyslíte vážně, ale dnes někoho urazíte. Musíte si na to dát dobrý pozor!

Vodnář          

Můžete si dnes vyslechnout od svých blízkých nebo přátel výtky. Prý jste přehnaně tolerantní k lidem, kteří si to vůbec nezaslouží. Asi byste měli pořádně zvážit, jestli náhodou nemají pravdu. Možná skutečně plýtváte svou velkorysostí nadbytečně.

Ryby  

Dnes se k vám nejspíš dostane důležitý dokument, na který jste dlouho čekali. Když ho teď máte před sebou, máte nesmírnou radost. Přesto radosti nedovolte, aby zastínila vaše uvažování. Dejte věc přečíst také právníkovi. Ať víte, že je vše v pořádku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.