Horoskop na úterý 31. října: Mohou se vám plnit tajné sny

Beran

Ještě stále ve vás přetrvává včerejší elán, takže budete mít chuť pohnout i s úkoly, se kterými si dosud nikdo nevěděl rady. V práci i doma. Nepřeceňte své síly! Mohli byste se pustit do něčeho, co se vám nepovede, a přinejlepším sklidíte posměch.

Býk    

Poslední říjnový den nebude o moc lepší, než bylo pondělí. Energie těchto dnů totiž přímo nahrávají konfliktům a napětí. Snažte se tomu nepodléhat, nejhorší, co byste dnes mohli udělat, je to, že se necháte strhnout nervozitou okolo. Dokážete to!

Blíženci

Rádi byste si dnes něco pořídili, ale zvažujete, jestli si to můžete dovolit. Dobrou zprávou je, že zatím ano. Pozor na finance si budete muset dávat až od 19. listopadu. Takže pokud půjde o uvážený a praktický nákup, pořiďte si, co potřebujete!

Rak    

Pokud se ucházíte o nové pracovní místo, roli v ochotnickém divadle anebo třeba post předsedy pobočky zahrádkářského svazu, máte dnes velkou šanci na úspěch. Mnohým se dokonce mohou splnit jejich tajné sny. Čeká vás zkrátka a dobře povedený den!

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Lev     

Od rána dnes po vás bude někdo něco chtít. Ať už v práci, nebo v rámci přátelských a rodinných vazeb. Budete se snažit jim vyhovět, ale brzy přijdete na to, že to není ve vašich silách kvůli jejich nadneseným očekáváním. Nechte je, ať se snaží sami.

Panna 

Těší vás, že zatím nemusíte řešit finance. Máte totiž dost jiných starostí. To ve vás ale dnes paradoxně vyvolává myšlenku, že byste měli objektivně zhodnotit, jak jste na tom v této oblasti celkově a jaké jsou vaše předpokládané budoucí výhledy.

Váhy  

Stojíte hodně blízko úspěchu. Když se ohlédnete zpět, vidíte úsilí a tvrdou dřinu, která k němu vedla. Odvedli jste skutečně kus poctivé práce. Dnes si rozvrhněte následující kroky, které hodláte udělat. Nesmíte totiž ohrozit své předchozí úsilí.

Štír     

Líbí se vám barevnost podzimu, nespatřujete na něm nic depresivního. Jste si totiž dobře vědomi toho, že každé roční období má svůj půvab. Ani dnes proto nevynecháte aspoň malou procházku pestře se zbarvující přírodou. Je to pro vás povolený doping.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Dnes se zaměřte na to, co vám přinese užitek. Zjednodušeně řečeno: pracujte na svém štěstí a skvělé budoucnosti. Ať už to znamená cokoliv. Zkrátka si představte, čeho byste rádi dosáhli, a podle toho podnikejte další kroky. Je to vše ve vašich rukou.

Kozoroh         

Poslední den měsíce října bude dost složitý. Napětí v práci dosahuje vrcholu, jízlivost a ironie létá vzduchem, bez ní se teď spolu nedají do řeči ani nejlepší kamarádi. Nemáte důvod k radosti, okrádá vás to o energii a klid. Od rána chcete být jen doma.

Vodnář          

V práci se vám donese k uším, že vedení vybírá vhodné pracovníky pro zajímavou zahraniční služební cestu. Předpokládáte, že byste mezi nimi mohli být i vy. Jste plní nedočkavého očekávání. Zmizet na pár dní ze stereotypu by pomohlo vám i vaší rodině.

Ryby  

Těší vás, že jsou tyto dny bohaté na různé události. Hlavně na ty, které vás posouvají někam dopředu. Neznamená to, že musí být vyloženě pozitivní. I tak si z nich umíte vzít ponaučení. Přesto vás může hektické tempo unavit. Dopřejte si odpočinek.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.