Z poslední Perryho fotky před smrtí mrazí. Naznačila jeho odchod

Z poslední fotky, kterou Matthew Perry zveřejnil na svém instagramu, mrazí. Americký herec se totiž před šesti dny zvěčnil ve své vířivce. "Aha, takže teplá voda vířící kolem tepla ti dělá dobře?" dopsal k ní. Právě při koupeli měl Perryho život skončit. Osudnou se mu údajně stala srdeční zástava.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Matthew Perry (@mattyperry4)

Hvězda přátel měla dlouhodobě problémy se závislostí na lécích i na alkoholu. Jejich hloubku Perry naplno odhalil ve své knize Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. Mnohdy prý polykal i 55 pilulek prášků proti bolesti denně. Několikrát se kvůli tomu ocitl i na léčení.

[chooze:article;value:474603]

Divoký životní styl jej přitom málem stál život už dříve. Kvůli užívání opioidů mu totiž před pěti lety prasklo tlusté střevo, a musel být dokonce napojený na mimotělní podporu života. "Lékaři řekli mé rodině, že mám dvouprocentní šanci na přežití," svěřil se později časopisu People.

Perry není jedinou hvězdou, jejíž život skončil při koupání. V roce 2012 měla obdobným způsobem odejít také zpěvačka a herečka Whitney Houston, která se utopila ve vaně kvůli srdeční příhodě. Během koupele vyhasl také život zpěváka kapely The Doors Jima Morrisona. 

Šok. Chandler z kultovního seriálu Přátelé je po smrti. Utopil se ve vířivce :

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.