Horoskop na pátek 27. října: Venuše přeje lásce

Beran

V pátek se nesnažte stihnout všechny povinnosti za každou cenu. Zásahy vyšší moci nemůžete ovlivnit, a proto se termíny mohou logicky protáhnout. Je lepší odevzdat kvalitní práci s menším zpožděním než vysvětlovat nejrůznější chyby a nejasnosti.

Býk    

Nemáte rádi nudu a před víkendem to platí dvojnásobně. Hledáte proto cestu, jak ven ze stereotypu, a přicházejí vám na mysl samé neotřelé nápady. Dejte přednost těm, které nezruinují rozpočet a nehrozí při nich vážné poranění. Hvězdy vám radí dobře.

Blíženci          

Ačkoliv riskování nemáte v oblibě, zítřejší úplněk ve znamení Býka vás přímo vybízí k adrenalinovým zážitkům. Hledáte vzrušení, které vám třeba schází na milostném poli. Pozor, ať nepřijdete k finanční úhoně, nebo si dokonce nezpůsobíte úraz!

Rak    

Soucit s lidmi a léčitelské sklony, to se vám nedá upřít. Přesto myslíte v první řadě na sebe a své blízké. Stočte pozornost na zdraví a věřte, že síla přírody je všemocná. Máte šanci pochopit věci mezi nebem a zemí a využít je ve svůj prospěch.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Na pracovní úspěch se vám nechce čekat a před víkendem je to znát dvojnásobně. Jste horliví, ale hvězdy vám připomínají, že ty nejlepší okamžiky potřebují dostatečný čas ke zrání. Je to jako s archivním vínem, nechte je ještě spát.

Panna 

Radujete se z vynikající nálady a smysl pro humor je tím nejvzácnějším, co v těchto dnech můžete nabídnout. Symbolizuje klíč ke spokojenější budoucnosti v práci i milostném životě. Díky němu si nepřipouštíte nedokonalosti, které všední dny přináší.

Váhy  

Novinky jsou na spadnutí ve všech životních ohledech. Dejte jim prostor a čas, zbytečně netlačte na pilu. V opačném případě byste mohli udělat přešlap, který by vás zdržel v rozletu. Především v lásce máte dostatečnou motivaci změnit věci k lepšímu.

Štír     

Nastávají vhodné podmínky pro lásku! Slunce ve spolupráci s Venuší vytváří perfektní konstelaci pro navazování nových známostí i znovuzrození letitých vztahů. Dokážete snadno pochopit myšlenkové pochody toho druhého a vcítit se do jeho potřeb.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V pracovních záležitostech vám nechybí sebevědomí a nebojíte se možného nezdaru. Zdravá sebejistota vám ostatně nedovolí myslet na to, že by se něco nemuselo povést. Pokud si pohráváte s myšlenkou na vlastní podnikání, nastává k němu vhodná doba.

Kozoroh         

Před víkendem se můžete těšit na skvělé zprávy týkající se dalšího procesu v zaměstnání, studiu i lásce. Udělali jste důležitý krok a teď netrpělivě čekáte, jak se věci vyvinou. Vyšší sféry slibují brzké zjištění, a jak to vypadá, zaslouží si oslavu.

Vodnář          

Nekonečnými diskusemi v zaměstnání ztrácíte drahocenný čas a energii. Raději nechte věci takové, jaké jsou. Ke změnám teď není vhodná doba a ani byste s návrhy u nadřízených neuspěli. Ani jedna strana totiž není připravena dělat sebemenší ústupky.

Ryby  

Před víkendem máte možnost rozšířit své obzory v duchovních naukách. Cítíte, že je vaše nitro připravené posunout se v životě někam výš. Nesvazují vás materiální potřeby, naopak se nepotřebných věcí zbavujete ve prospěch druhých.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.