Kate děsí Williamův neobvyklý koníček. Georgeovi ho zakázala

[chooze:gallery;value:33640]

​Princ George má už odmala podobné koníčky jako jeho rodiče. Společně s Kate mají rádi týmové sporty a s Williamem sdílí hlavně vášeň k fotbalu. Jenže ten měl vždy slabost i pro jízdu na motorce, pro což Kate nikdy neměla pochopení. Během návštěvy Skotska v roce 2015 přiznala, že se v tu chvíli o Williama strašně bojí. "Pořád na ní jezdí. Pokaždé když vyjede, přemůže mě hrůza. Jsem pak naprosto vyděšená," reagovala podle Vanity Fair Kate.

Přestože Williamovi adrenalinový koníček nikdy nemohla zakázat, slíbila si, že její děti ho rozhodně dělat nebudou. "Doufám, že Georgeovi v tom zabráním," dodala podle portálu Mirror Catherine. Zdá se, že její syn má takto nebezpečný sport jednou provždy zakázaný.

[chooze:article;value:525750]

Je ale otázka, zda o něj vůbec projeví zájem. William na motorce začal jezdit až v 19 letech a vášeň k rychlým strojům sdílel s bratrem Harrym. Společně na motorce podnikli i charitativní cestu, během které procestovali část jižní Afriky. 

I William byl ale nakonec nucený pověsit pomyslnou helmu na hřebík a v roce 2018 přestal jezdit skoro úplně. Impulzem k tomuto rozhodnutí pro něj bylo narození syna Louise. "Jsem otcem tří dětí, musím se krotit. Velké výlety mi ale chybí, ježdění pro mě vždy bylo chvílí, kdy jsem se mohl potkávat s lidmi," svěřil se princ William. 

Princ George oslavil desáté narozeniny. Podívejte se na video (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.