Dohady Neckáře a Kubišové: Před jeho oslavou řešili úsměvný spor

[chooze:gallery;value:33564]

​Účast Kubišové na oslavě Václava Neckáře byla chvíli v ohrožení, zpěvačka totiž krátce před ním onemocněla. Horečky se jí naštěstí podařilo vyležet, a s Neckářem se dokonce potkala na pódiu. "Koncert jsme si s Václavem užili báječně. No, trošku jsme se dohadovali, co vlastně budeme zpívat, ale dobře to dopadlo prý obojí," svěřila se se smíchem TN.cz Marta Kubišová.

I podle hlasu bylo zjevné, že už jí je mnohem lépe. Na detaily večera se zeptala raději samotného Neckáře, výběr písní byl totiž dlouhý proces. "Jak to bylo v neděli? Napřed jsme zpívali Časy se mění a potom jsme dali Massachusetts? My jsme byli domluvení na Massachusetts. No, trvalo nám to dlouho, ale na jevišti jsme se nemohli moc dohadovat," vysvětlila zpěvačka.

[chooze:article;value:525996]

Nakonec se s Neckářem přece jen domluvila, a tak mu věnovala i jeden z nejhezčích dárků, společný duet. Kubišová pak s Neckářem strávila i jeho pondělní narozeniny. "My spolu jedeme jedním autem domů," ozřejmila v pondělí odpoledne zpěvačka během rozhovoru pro TN.cz. 

Naproti tomu druhá kolegyně Neckáře z kapely Golden Kids Helena Vondráčková nedorazila kvůli pracovním povinnostem ani na jeho dlouho plánovaný koncert. "Ona o koncertu ví, ale řekla nám, že je na Slovensku. Pozvání ale dostala," objasnil před časem zpěvákův bratr Jan Neckář.

Václav Neckář slaví 80. narozeniny. Podívejte se na video: 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.