Navštivte stánek Autoškoly NOBE na největším veletrhu vzdělání v ČR

Jestli nevíš, kam po maturitě, přijď na Gaudeamus do Brna. Mezi 31. 10. a 3. 11. 2023 na Brněnském výstavišti v pavilonu V získáš přehled o nabídce studia u nás i v zahraničí. Gaudeamus je veletrh zaměřený na studenty středních, vysokých i odborných škol a univerzit, ale i dalších vzdělávacích institucí, jako jsou třeba autoškoly. Pod jednou střechou tam najdeš přehled možností dalšího studia, pedagogy, studenty i absolventy a hlavně prezentace všech důležitých institucí, takže NOBE jako největší autoškola v republice tam nemůže chybět.

​​Na veletrhu Gaudeamus máš skvělou příležitost okouknout nabídky vysokých škol a očíhnout různé obory. Budou tam zástupci škol, kteří Ti odpovědí na všechny otázky ohledně studia, přijímacích zkoušek, stipendií nebo možností zahraničních studijních programů. Konají se tam workshopy a přednášky na různá témata, která Ti mohou rozšířit rozhled v oblastech, o které se zajímáš.

Kdo chce vzít budoucnost do svých rukou, neměl by v Brně na přelomu října a listopadu chybět.

Autoškola NOBE je největší institucí v oboru v rámci České republiky a má taky odpovídající úspěšnost u závěrečných zkoušek. V týmu mají výhradně kvalifikované instruktory s dlouholetými zkušenostmi, kteří Tě naučí řídit sebejistě a bezpečně. Využívají moderní výukové metody a technologie, což zlepšuje efektivitu výuky. Snaží se neustále rozšiřovat síť našich poboček, abychom ti byli co nejvíce nablízku. Spustili taky program frančíz, takže ve městech, kde aktuálně nepůsobí, pomáhají zakládat nové pobočky absolventům učitelských kurzů v autoškole.

​Nejrozšířenější obecně uznávaný omyl je, že získat řidičák je nutná otrava komplikovaná nepříjemným instruktorem. V NOBE ale všichni ví, že s úsměvem to jde přece líp a že jízlivými poznámkami nikoho nic nenaučí, ale hlavně by odradili další zájemce o jejich služby. Recenze autoškoly NOBE na důvěryhodných serverech dokazují, že to už 31 let dělají správně.

Autoškolu s NOBE zvládne každý, kdo si aspoň trochu věří a má chuť se naučit řídit.

Jestli chceš studovat u nás nebo v zahraničí, v Brně nabízejí svoje programy desítky prestižních univerzit z celého světa. A pokud máš zájem o řidičák na skupinu B, zastav se u oranžového stánku v typických barvách NOBE s pruhovaným maskotem. K dispozici bude i výcvikové vozidlo, informační panely, učebna teorie, promítat se budou poučná, ale i zábavná videa s tématy autoškoly. Každou hodinu proběhne 15minutová ukázková lekce teorie. Prostě si jako student můžeš sednout do lavice a vyzkoušet si, jak může být zábavné procházet teorii dopravy se zkušeným lektorem.

​A kdo bude mít zájem, může si kurz ve svém městě rovnou zarezervovat, vždyť NOBE už má dnes 14 poboček v Čechách i na Moravě. Dostaneš k dispozici notebook s webem a několika kliknutími si kurz vybereš a objednáš. Jestli to uděláš přímo na výstavě, dostaneš od nás jako pozornost tričko. Během celé akce bude na stánku ředitel NOBE Patrik, jeho asistentka Barbora a maskot Zebrák.

Potkáme se v Brně?

Stav se za námi do Brna na výstaviště od 31. října do 3. listopadu. Kromě spousty expozic prestižních vysokých škol a univerzit tam najdeš i stánek Autoškoly NOBE, která za 31 let své existence vychovala už tisíce dobrých řidičů, nikoli držitelů řidičských průkazů. Nejen že se toho spoustu dozvíš, ale hlavně u toho bude sranda.

Gaudeamus v Brně je jedinečná příležitost pro tvůj kariérní rozvoj a možnost, jak nahlédnout do budoucnosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.