Muž z Brna chtěl vyřešit milostný trojúhelník, tak zbil kamaráda do krve

Plány na příjemný večer nevyšly v sobotu večer skupině mužů z Brna. Tři kamarádi se vydali popíjet, po několika pivech se ale situace vyhrotila. Dva z nich totiž měli zájem o stejnou ženu a posíleni alkoholem se nebáli o ni pohádat.

Hádka nakonec přerostla až ve rvačku. Té si všimli kolemjdoucí a přivolali na pomoc strážníky. "Na zemi skutečně seděl třiatřicetiletý muž se zakrváceným rtem a boulí na temeni. Nad ním se skláněl třicetiletý mladík, u kterého si strážníci nevšimli žádného poranění, zato měl na oblečení zaschlou krev," popsal scénu mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

[chooze:article;value:520221]

Skupinka měla pro policisty připravenou historku. Nejprve se strážníkům snažili tvrdit, že poraněný muž pouze upadl a praštil se hlavou o dlažbu. Když ale kladli doplňovací otázky, pravda postupně vyšla najevo.

Všichni tři muži byli podle Ghanema zjevně opilí. Zraněného muže si převzali zdravotníci, kteří jej přepravili do bohunické nemocnice. Případ teď řeší přestupková komise pro podezření z přestupku proti občanskému soužití.

Hádka v centru Prahy vyvrcholila pobodáním. Muž skončil v nemocnici:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.