Horoskop na pondělí 23. října: Užívejte si inspirativní setkání

Beran

Slunce vstupující dnes do Štíra vám přeje a konečně vám svítá naděje na zlepšení atmosféry v soukromí. Platí to zejména pro Berany v manželství, kterým to v uplynulých dnech moc neklapalo. V pondělí cítíte, že se události zvolna proměňují ve váš prospěch.

Býk    

Býci se mohou těšit na navazování nových známostí i přátelství. Singles by se neměli hned těšit na lásku, protože té se dočkáte až v nadcházejícím měsíci. Užívejte si inspirativní setkání a kontakty, které zhodnotíte v pracovním i soukromém životě.

Blíženci          

Nový týden otevírá cestu k rodině. Hvězdy vám propůjčují empatii, díky níž se dostanete blízkým pod kůži. Pochopíte jejich pohnutky a objevíte spoustu informací, o nichž jste neměli ani tušení. Neberte je na lehkou váhu a važte si takové možnosti.

Rak    

Dáte přednost osobní zkušenosti před radami ostatních. Držíte se toho, že si raději pokazíte život podle svého názoru, než byste museli nadávat na druhé. Naštěstí to nebude potřeba! Intuice vás navede na správnou cestu. Stačí si jenom důvěřovat.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Radujte se ze vstupu Slunce do znamení Štíra, který zesiluje lví vrozenou tvůrčí náturu. Máte pocit, jako by vás na začátku týdne políbila múza. V lásce i pracovních záležitostech vsaďte na svou originalitu. Je to lepší než plout s davem.

Panna 

Panny vezmou na začátku týdne život do svých rukou a stočí kormidlo směrem, který je pro ně prioritní. Vesmír zintenzivňuje milostné prožitky, ale nabízí i velký pracovní skok. Mentální schopnosti jsou na maximu a je jen na vás, jak s nimi naložíte.

Váhy  

Pokuste se mít za každou cenu pod kontrolou svůj milostný život. Nejspíš se vám někdo snaží vetřít do blízkosti a použije k tomu veškeré myslitelné zbraně. Nezadaní riskují maximálně svou dobrou pověst, u Vah ve vztahu je to mnohem komplikovanější.

Štír     

Schválnosti na pracovišti vám přinesou akorát náročný říjnový týden. I když s vámi spolupracovníci nehrají fér, nesnižte se na jejich úroveň. Nakonec by všechno zlé skončilo na vašich bedrech. V dalších dnech budete schopní brát těžkosti s nadhledem.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Slunce vstupující dnes do Štíra nahrává finančním ztrátám. Držte se zpátky při podpisu důležitých smluv a vyhněte se také vyšším investicím. Mohli byste skočit na lep člověku, který působí důvěryhodně. Nejriskantnější obchody souvisí s bydlením.

Kozoroh         

Ačkoliv jste od přírody realisté, v posledním celém říjnovém týdnu uvidíte věci v jiném světle. Chápete záležitosti mezi nebem a zemí a inklinujete k ezoterice. Singles díky tomu mohou navázat známost s perspektivou do budoucna. Rozum hoďte stranou!

Vodnář          

Po víkendu se dostáváte jen těžko do pracovního tempa. Navíc máte pocit, jako by vám vedení házelo klacky pod nohy, a lépe na tom nebudete ani v kolektivu spolupracovníků. V tomto týdnu se ponořte do individuální práce a nechtějte po ní žádné zázraky.

Ryby  

Rybky jsou od přírody velmi obětavým znamením, proto vám dělá radost, když můžete být užiteční druhým lidem. Nejspokojenější jste v zaměstnání, kde pracujete ve prospěch potřebných. Ale charitativní naladění se dnes dotýká všech jedinců bez výjimky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.