Výhru měli v horoskopu. Radují se ze 185 milionů

Manželé z Karlovarska společně sází řadu let a nikdy neměli velké štěstí. Tedy až do letošního srpna, kdy se dočkali skutečně snové výhry ve Sportce. Celkem vyhráli více než 185 milionů korun. Svému štěstí vůbec nevěřili, ačkoli to vlastně tak trochu mohli čekat. V březnu jim totiž možnost velké výhry předpověděl horoskop.

O tom, že se vyplatí být trpělivý a neutíkat od svých zvyků se přesvědčil pár z Karlovarska. Manželé se drželi zvyku, že si vždy po výplatě jdou vsadit plný tiket Sportky. Dlouhá léta se v podstatě nic nedělo. Nejvyšší výhra byla asi 800 kč. I tak ale sázeli stále dál. Na jaře 2023 si v horoskopu přečetli, že je čeká velká výhra. Po nějaký čas jim loterie přinesla jen drobnější částky, které sami nazvali „cenami útěchy“. Pak to ale cinklo. V srpnu byli odměněni výhrou vice než 185 milionů Kč.

Tiket z benzínky byl šťastný

Druhý srpnový pátek si manželé na jedné čerpací stanici vsadili plný tiket náhodných čísel včetně Šance za 220 Kč. Manžel pak odjel na noční směnu, během níž tiket zkontroloval a nestačil se divit. „V tu dobu byli okolo mě lidé a bylo velmi těžké udržet tvář a nezačít se příliš hlasitě smát,“ popisuje šťastný výherce, jak vypadaly první okamžiky poté, co se o výhře dozvěděl.

Zbytek směny mu pak utíkal velmi pomalu. Odpočítával minuty, kdy se s manželkou o radost podělí. Když nastal ten okamžik, chvilku svou ženu napínal. Dávkoval jí to pěkně postupně. Nejprve jí řekl, že vyhráli Jackpot 42 milionů korun. „Když se manželka štěstím rozplakala, řekl jsem jí, že to byla jen legrace. Pak jsem řekl také o Superjackpotu ve výši 143 milionů korun. To už jsme brečeli oba,“ vzpomíná.

Úleva i obavy

O své výhře zatím pár řekl jen svým dětem. Okolí nic netuší a ani v budoucnu v ideálním případě tušit nebude. Výhra pro celou rodinu znamená obrovské štěstí, úlevu a svobodu. Jak s penězi naloží zatím nemají manželé úplně rozmyšlené. Chtějí zabezpečit své děti, splatit půjčky, pořídit si nové auto a odjet s celou nejbližší rodinou na zaslouženou dovolenou.

Peněz si užívat chtějí, ale rozhodně ne nijak okatě a okázale. Stejně jako do teď, chtějí i nadále chodit do práce. Jen už ne s pocitem nutnosti, ale lehkosti a svobody. Mít finanční jistotu je prý nádherný pocit.

Každý má šanci vyhrát

I když se štěstí na manžele už jednou pořádně usmálo, svou tradici pravidelného sázení rozhodně nemíní opustit. A mají i vzkaz pro všechny fanoušky loterie: „Zkuste si vsadit. Každý má šanci vyhrát!“

BOX: Sedmá nejvyšší výhra v historii

Částka 185 120 593 korun je sedmá nejvyšší částka, která za celou historii Sportky padla. Výherce v 2. tahu uhodl všech šest čísel, včetně posledního čísla Šance. 11. srpna 2023 byla vylosována tato pro manžele šťastná čísla: 29, 31, 32, 36, 42, 44 a poslední uhodnuté číslo Šance bylo číslo 8.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.