Horoskop na pátek 20. října: Čeká vás velká šance

Beran

Uklidňující kúrou pro vás může být nějaký poznávací pobyt a rozšiřování obzorů, přičemž nejplodnější doba začíná od časného rána. Jako vhodné zaměření vaší energie se jeví rovněž pomoc se studijními záležitostmi vašim dětem, je zapotřebí disciplína.

Býk    

Zvládnout těžké záležitosti je pro vás nyní hračka. Měli byste tohoto potenciálu využít! Ruku na srdce, přiznáte, že jinak se vám do takových činností zrovna moc nechce? Co se týče rodinných vztahů, všechno klape až na občasný nesoulad s protějškem.

Blíženci          

Co se týče rodinných investic, jsou spojeny výhradně s dětmi. Nabízí se podporování uměleckých zájmů vašich ratolestí nebo například nové zařízení dětského pokoje – obě dvě varianty vás naplní radostí. V práci vám nikdo klacky pod nohy házet nebude.

Rak    

Venuše v Panně vás dnes v potížích nenechá a postará se o vzájemnou spokojenost, od toho je přece bohyní lásky. Řiďte se jejím světlem, jímž vám dává najevo svou přízeň, a mezi vámi a vaší drahou polovičkou to bude zase všechno brzo výborné.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Předejdete zklamání, pokud si nebudete od jistého setkání s někým pro vás důležitým mnoho slibovat. Můžete obecně při dnešním dnu zaznamenat obzvlášť emoční atmosféru, přičemž největšími aktivátory se jeví některý z vašich sourozenců nebo příbuzných.

Panna 

Může se dnes stát, že vaše drahá polovička zapomene zaplatit nějaký nedoplatek a najednou naskočí i penále nebo začne zatékat střechou, která měla být opravena už vloni. Místo kritiky se snažte zabezpečit plynulý chod domácnosti a nadávky polkněte.

Váhy  

Co se týče investic, dokážete být hodně rozdavační, takže nebýt Saturna ve znamení Ryb, mohli byste zejména podvečerní útratu poněkud přepísknout a pak narychlo shánět brigádu. Držet se ve všem zpátky se vám dnes tak vyplatí o mnoho více.

Štír     

Dnes nemusí jít zrovna o bouřlivé rušno či hektický program, rádi se ponoříte i do tiché vzájemnosti, kdy si rozumíte v gestech a pohledech s vaším milovaným protějškem. Duševní souhra nyní hraje největší roli, tak si ji jaksepatří užívejte.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

I když je pochopitelné, že nechcete propásnout šanci na štěstí ve své profesi, přece jen udělejte malý kompromis. Najdete určitě způsob, aniž byste se museli obávat, že dostanete padáka nebo že vás vaši spolupracovníci vypískají ze startovní pozice.

Kozoroh         

Vůči svým milovaným jste velmi citliví a velkorysí, přičemž dokážete absorbovat jakoukoliv změnu atmosféry. Vaše oddanost nejbližším je bezmezná, ale měli byste přece jenom dbát na to, aby ji někdo nezačal zneužívat až přespříliš. Mluvte otevřeně!

Vodnář          

Právní řízení ohledně financí nese příznivý dopad, a to nejlépe na půdě domova, ale i pokud řešíte něco zapeklitějšího ve firmě. Domácí zázemí přináší do tohoto období hřejivé teplo a potěšení z toho, že cítíte náklonnost všech svých nejbližších.

Ryby  

Pokud se nebudete celý den mračit, rodinné atmosféře to o moc víc prospěje. Na druhou stranu disponujete marsovskou energií, kterou je vhodné využít dobrým směrem – aktivita na domácím poli je vítána. Můžete rekonstruovat nebo třeba i prát prádlo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.