Zvolte hvězdu internetu! Hlasování Czech Social Awards je v plném proudu

Z tipů široké veřejnosti na letošní nominace unikátní ankety Czech Social Awards vybrala odborná porota pět nominovaných v jednotlivých kategoriích, vítěze nyní zvolí opět veřejnost. "U každé kategorie to bylo těžké rozhodování, cítím velkou zodpovědnost. Bylo tam i pár lidí, které jsem neznal, beru to jako vnitřní obohacení a rozšíření obzorů, za což jsem moc vděčný," zmínil vítěz loňského roku a letošní speciální člen poroty Marek Dvořák.  

Do 30. října můžete hlasovat na těchto stránkách pro své favority v kategoriích: INFLUENCER, YOUNG IMPACT, CONTENT, RESPONSIBILITY BRAND, STARTUP a PROJECT. "Kategorie PROJECT, STARTUP a RESPONSIBILITY BRAND jsou cesta správným směrem, v nominacích je mnoho kvalitních projektů, které si zaslouží pozornost," doplnil Dvořák.

[chooze:article;value:521062]

​Mezi nominovanými influencery na nejprestižnější událost roku pro internetové tvůrce je Čestmír Strakatý, Veronika Kašáková, Patrície Pagáčová, Tereza in Oslo a Bára Votíková. Co se týče odpovědnosti značky, tak jsou nominované  firmy Snuggs, Knihobot, 1981, Scuk a Be Nice. Všechny nominované najdete na sociálních sítích akce.

Speciální finálový večer se bude konat 16. listopadu v prostorách DOX+ a provede jím moderátorka Zorka Hejdová. "U tohoto projektu jsem téměř od začátku a letos budu toto předávání cen již popáté moderovat. A musím říct, že mě nesmírně těší, kam až se toto ocenění za těch deset let posunulo a jakým směrem se ubírá," řekla Hejdová.

[chooze:article;value:509410]

​Během večera se postupně odhalí, kdo se stal vítězem v jednotlivých kategoriích. Loňský držitel speciálního ocenění Petr Mára zároveň předá i SOCIAL SPECIAL AWARD za mimořádný přínos společnosti přes sociální sítě, který volí porota. Slavnostní vyhlášení budou moci fanoušci sledovat on-line na sociálních sítích Czech Social Awards.

"V dnešní době už úspěch dávno není založen jen na počtech sledujících, ale důraz je a měl by být kladen zejména na dopad a přínos jednotlivých účtů. A mně připadá fantastické, že můžeme na ty nejužitečnější a nejinspirativnější z nich upozornit a ocenit je touto cestou," uzavřela Hejdová.

Mediálním partnerem ankety je mimo jiné i televize Nova.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.