Horoskop na úterý 17. října: Venuše pro vás chystá románek

Beran

Stěžejní by pro vás měla být na hodinkách doba kolem poledne. V tuto dobu si můžete být jistí, že váš souhlas zajistí dlouhodobý přísun peněz, ať už se bude jednat o pracovní oběd, nebo třeba rozhovor o něčem důležitém s vaším milovaným protějškem.

Býk    

Aktuální postavení Venuše je jako stvořené pro nějaký ten románek nebo vzrušující jízdu v letitém vztahu. Na svém partnerovi objevíte přitažlivou novinku, díky níž si uvědomíte, proč jste se do něj kdysi zamilovali. Nebraňte se rozbouřeným pudům.

Blíženci          

V rodinném kruhu prožíváte vynikající období a uvědomujete si, že jste takové už dlouho nezažili. A to je co říct – vy jste přece na zážitky přímo továrna! I nyní tvoříte a produkujete, až se z vás kouří, nápady na společný rodinný program jen srší.

Rak    

Vaše proměnlivé nálady způsobují překážky v komunikaci, takže mezi vámi a blízkými vzniká bludný kruh. Dalším negativem jsou také finance a rodinný rozpočet, což navozuje nepříjemnou atmosféru. Bude to chtít uchránit si dobrou náladu a šířit ji.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Planetární vládci nic nenamítají, jen Saturn v Rybách bručí svou písničku o praktičnosti. Celkově se ale shodují, že by se vám mohl podařit skvělý kup. Neváhejte rozhodit svoje sítě po okolí a uvidíte, jak budete moci být nakonec velmi spokojení se statusem quo.

Panna 

Někdo vás dnes poměrně nepříjemně překvapí, ale zase to nebude natolik zásadní věc, kvůli které byste se měli mračit na svět. Přijdete na to, že je mnohem lepší dát druhou šanci než se užírat a nechat ostatní se cítit poměrně dosti provinile.

Váhy 

Potěší vás nějaké pozvání, na které už jste dlouho čekali. Což vás ovšem uvrhne do velké nerozhodnosti, počínaje tím, co si vzít na sebe, v kolik vyrazit, abyste nepřišli moc pozdě, ale ani zbytečně moc brzy. Poraďte se s vašimi přáteli či rodinou.

Štír     

Budete to mít doma těžké s vašimi blízkými. Něco je bude trápit a vy budete chtít zjistit co. Jejich smutný pohled vás dostává na lopatky a smůla tomu, kdo by jim ublížil! Vaše jedovaté štíří odvety nejsou ničím příjemným, což umíte dávat na odiv.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Venuše tropí neplechu v útratách za bydlení. Mohli byste se unáhlit při výběru rodinného hnízda nebo při renovaci naštvete sousedy. Snažte se myslet dopředu, a než uděláte nevratný krok, dobře ho promyslete. Ještě lepší bude konzultace s odborníkem.

Kozoroh         

Budete okouzleni tím, jak někdo z vaší rodiny dovede pro sebe snadno vydobýt to, po čem by toužilo plno lidí včetně vás. Zkuste se od něj v něčem inspirovat, ale konečnou podobu svého konání raději konzultujte jenom sami se sebou. Je to jistější.

Vodnář          

Pokud toužíte po tom doma něco změnit, nebo jenom vkusně dekorovat, využijte právě dnešní den! Podstatnou sférou vašeho rodinného zaměření jsou děti a jejich vzdělávání. Velmi dbáte na to, aby měly vaše ratolesti dobré výsledky a pomáháte jim.

Ryby  

Doma teď můžete probírat také nějakou záležitost ohledně dědictví nebo hypotéky. Vesmírné konstelace prozrazují, že největším vaším nepřítelem je nyní ukvapené jednání, takže zachovejte klid a rozvahu! Některé věci potřebují prostě ještě svůj čas.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.