Horoskop na pondělí 16. října: Čeká vás příjemné překvapení

Beran

Výnosné hodiny mohou být těsně po snídani, potažmo také období v časném odpoledni, kdy k vám dokáže přijít zisk o moc rychlejším způsobem než předtím. Možná budou mnozí z vás zápasit s nerozhodností ohledně nějaké finanční nabídky, jděte na to s citem.

Býk    

Uran v pozitivním trigonu s Plutem bude patrný zvláště v oblasti příjemných záležitostí. Tento den může být aktivován impulz ke splnění vašeho přání. Velkou roli mohou sehrát vaši přátelé. Nebojte se proto mluvit o tom, co si doopravdy přejete.

Blíženci          

Jediný, kdo zřejmě blokuje vaši expanzi, je váš protějšek. Saturn s Venuší naznačují z jeho strany omezující tendence, takže vám hrozí přistřihnutí křidýlek. Koneckonců to ale nemusí myslet špatně. Neuškodí se trochu držet při zemi, to lze uznat.

Rak    

Rodinné vztahy mají tentokrát hodně smíšený charakter. Na jednu stranu si umíte udělat radost a těšíte se hlavně ze společnosti svých dětí a na stranu druhou vás přepadá pocit nespokojenosti. Ne všechno musí být dokonalé, uvědomte si to a bude lépe.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Přestože nebudete mít náladu na nějaké rozhovory, některé lidi, kteří s vámi budou chtít mluvit, byste rozhodně odmítat neměli. Uděláte tak jedině dobře pro svoji psychiku i pro další vztahy mezi vámi. Také dnes myslete na čas pro sebe, který je třeba si vyšetřit.

Panna 

Někdo z vašeho okolí vás velmi příjemně překvapí a vy hned budete vědět, že některé věci mohou dopadnout i dobře. Oslavte to s vašimi nejbližšími nebo si alespoň udělejte nějakou malou radost. Také v zaměstnání se vám bude dařit vskutku velmi dobře.

Váhy  

Na vaše znamení bude mít Slunce poměrně příznivý vliv, zvláště na váš rozlet. Může se objevit situace, která má spojitost s cestováním nebo studijními záležitostmi. Rovněž není vyloučen kontakt s někým ze zahraničí. Budete mít navíc velmi dobrý odhad.

Štír     

Co se týče volného času, nejvhodnější doba pro vaše oblíbené aktivity je od dvanácti do čtrnácti hodin, přičemž perfektní volbou je například wellness, ale můžete se věnovat čemukoliv, co vám vykouzlí rovněž úsměv na tváři. V práci vládne pohoda.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Možná budete překvapeni, jací smírčí soudci se z někoho, u koho jste to nečekali, vyklubou! Největším přínosem jsou však pro vás děti, kterým se snažíte věnovat každičký kousek volného času. Poslední dobou se vám však může zdát, že vůbec nestíháte.

Kozoroh         

Dokážete-li dnes ovládnout některé své touhy, které jindy zahýbají vaším rozpočtem, budete mít ze sebe dobrý pocit, a navíc vám zbyde na nějaký pěkný rodinný výlet. Tak si více věřte a nebojte se pozitivních změn, dnešek je pro ně nejlepším dnem.

Vodnář          

Přestože nebudete tolik studijně nadšení, neměli byste otálet, což se týká zejména vyšších studií. Na přetřes mohou přijít například zahraniční stáže a zdokonalování se v cizích jazycích. Vaše kamarádské rady jsou k nezaplacení! Tak se nedržte zpátky.

Ryby  

Dnes budete hotoví kouzelníci, protože se vám vždy povede vykouzlit i z mála hotovou pohádku. Za což vás budou vaši blízcí neskonale zbožňovat. Než někomu dáte vale, měli byste si dobře promyslet, zda opravdu činíte dobře, či nikoliv a je za tím vztek.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.