Horoskop na sobotu 14. října: Novoluní vybízí k samotě

Beran

O atraktivitě Beranů není vlivem novoluní ve Vahách pochyb. Nezadaní si ve společnosti užijí příval lichotek, kdy se těžko vybírá ta nejlepší. Ani zadaní se nedrží zkrátka. Doufáte-li, že si partner vašeho chování nevšimne, pak na to nesázejte! Má zvědy.

Býk    

Při objíždění obchodních center si dávejte pozor, jaké zboží vám skončí v košíku. Nakupování podle seznamu vám ušetří rozpočet i zbytečné kroky po prodejně. Hrozí, že si domů přivezete i to, co nepotřebujete. Platí to i v přeneseném slova smyslu.

Blíženci          

O sobotní náplni máte odlišné představy, než jaké se před vámi reálně rýsují. Stihnete se doslova na poslední chvíli vyhnout nevítanému stereotypu. Naštěstí nebude třeba někomu objasňovat současné jednání. Víte, jak na okolí důvěryhodně zapůsobit.

Rak    

Díky dnešnímu novoluní si ujasníte, co od života chcete. Nemůžete lidi kolem sebe tahat za nos a rozhodovat se podle momentální nálady a nabízených výhod. Blízkým už s vámi dochází trpělivost a chtějí konečně vědět, co od nich vlastně očekáváte.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Náplň sobotního odpoledne pro vás bude skutečným překvapením. Snažíte se vyhnout povinnostem všemi dostupnými způsoby, ale nakonec se musíte do práce zapojit. Z rutiny se stane zábava a ve skrytu duše si děkujete, že se věc podařilo takto vyřešit.

Panna 

Vlivem novoluní ve Vahách se dnes necítíte jako ryba ve vodě. Při konverzaci s blízkými utíkáte do fantazie a probíraná témata vám nic neříkají. Podaří se vám být v obraze, ale jen naoko. V nejlepším se vypaříte a vychutnáte si svůj program.

Váhy  

Podlehnete nákupní horečce a vydáte se po stopách slevových akcí. Naštěstí během svých orgií zatížíte peněženku jen minimálně. Uděláte si velkou radost za málo financí. Při nakupování nezapomeňte na blízké. Drobná maličkost vám zajistí jejich přízeň.

Štír     

Doma zavládne napjatá atmosféra a ať se snažíte, jak se snažíte, všechno je v této situaci málo. Potřebujete s blízkými dostatek času k tomu, abyste vychladli. O dnešním novoluní vám bude nejlépe o samotě a na čerstvém vzduchu. Potřebujete si urovnat myšlenky!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Poslední dobou jste své blízké zanedbávali, a tak jim chcete svou nepřítomnost nahradit. Uspořádáte bujarý večírek, na který sezvete všechny přátele i příbuzné. Jste v té nejlepší společnosti. Užijete si s nimi upřímnou zábavu a příjemné chvíle.

Kozoroh         

Jistým jednáním jste si to u známých rozlili. Hrdost projednou odhodíte a snažíte se věci dostat do zajetých kolejí. Dnes se vám to k vaší radosti podaří. Vylepšíte si reputaci, a navíc zvládnete blízkým udělat radost. Máte však v čem pokračovat.

Vodnář          

Na společenských akcích jste vítanými společníky. Jste samý vtípek a bavíte široké okolí. Blízcí ocení, že si umíte dělat legraci sami ze sebe. Zapůsobí to i na atraktivní jedince opačného pohlaví, kteří jsou na lovu. Necháte se ulovit do jejich sítí?

Ryby  

Vaše přátelství jsou opravdu pevná a snažíte se blízkým všemožně pomoci. Ovšem i vaše trpělivost má své meze, přes které nemůžete jít. Kvůli jisté události pomyslný pohár přeteče a nenapravitelného známého jednou provždy vyškrtnete ze svého seznamu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.