Velký zvrat na Love Islandu. Pro lásku si znovu jde Natálie Kočendová

[chooze:gallery;value:33527]

​Natálii Kočendovou (23) diváci dobře znají z loňské řady oblíbené reality show. Sice před rokem z Kanárských ostrovů odcházela s partnerem Davidem Vitáskem, kdy po hlasování diváků David vypadl kvůli tomu, že měl před Love Islandem venku přítelkyni. Natálie se tehdy rozhodla odejít s ním. Přesto jejich láska nevydržela.

Modelka je teď připravená jít svému štěstí znovu naproti. Tato ambiciózní kráska přichází do vily zamíchat kartami i ve třetí sérii. Natálie bude bezpochyby určitě velkým pokušením pro všechny kluky. V pondělí totiž hráli hru Fuck, Marry, Kill, kde z účastníků všech tří sérií vybírali, koho by vzali k oltáři a koho by uvítali v posteli.

[chooze:article;value:525140]

Sympatie k Natálii projevovali především Oliver a Majlo, kterým to může pořádně zamávat se vztahy. Oliver si nyní nenápadně snaží probojovat cestu k Adrianě Luovi přímo před nosem. A Majlo se tváří zamilovaně, ale přiznal, že Kočendová ho hodně přitahovala. Jak je příchod Kočendové zasáhne?​

[chooze:poll;value:0e34b25e72ab5e729910919dbc753f5b7d08d123]

​Podaří se Natálii na Kanárských ostrovech najít konečně spřízněnou duši, když to s Davidem krachlo? "Na Love Island se opravdu velmi těším, po roce zpět na místo činu. Už se nemohu dočkat, až všechna srdíčka poznám osobně. A uvidíme, co se bude dít po mém příchodu na vilu," řekla tajemně Kočendová těsně před odletem do Španělska.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.