Policie pátrá po Natálce (13). Šla na návštěvu a už se z ní nevrátila

"Třináctiletá dívka byla naposledy viděna v pátek 29. září v pozdních odpoledních hodinách v Humpolci, kde pobývala u svého blízkého příbuzného při povolené dovolence. Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované dívce pátrat ve městě a širokém okolí," informovala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Dívka je asi 165 centimetrů vysoká a má štíhlou postavu, středně dlouhé tmavé vlasy, hnědé oči a nosí dioptrické brýle. Když ji naposledy viděli, měla na sobě vínovou mikinu s kapucí a potrhané rifle modré barvy.

"Dívka má být umístěna v zařízení pro mládež v Senožatech, kam se z povolené dovolenky nevrátila," poznamenala Lébrová.

[chooze:article;value:521872]

Policie vyhlásila celostátní pátrání. "Informace o pohřešované s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešované začali ihned po přijetí oznámení pátrat. Prověřili lokalitu jejího bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že by se mohla pohybovat na Pelhřimovsku nebo Havlíčkobrodsku, není ale vyloučeno, že se nachází i na jiném místě republiky," uvedla mluvčí.

Pokud máte informace o tom, kde dívka je, policisté žádají, abyste je kontaktovali na lince 158.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.