Policie obvinila muže, který měl odpálit ženě petardu v přirození

"Vrchní komisař odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje zahájil dne 2. října 2023 v pozdních nočních hodinách trestní stíhání šestatřicetiletého cizince, kterého obvinil ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví," informovala v úterý policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Napadnout měl svou ženu na ubytovně v Kožlanech na Plzeňsku v sobotu večer. "Svoji manželku fyzicky napadl, čímž jí způsobil velmi vážné poranění mimo jiné i v oblasti intimních partií. Zraněnou ženu poté převezl do nemocničního zařízení, odkud odešel," popsala Brožová.

Podle webu Krimi Plzeň jí do přirození vložil petardu, kterou následně měl odpálit. Lékaři následně neuvěřili jeho verzi, že manželka pouze utrpěla ránu do břicha. 

[chooze:article;value:524470]

"Ve velmi krátké době se podařilo policistům podezřelého muže nalézt a zadržet. Spolu se spisovým materiálem kriminalisté státnímu zástupci podali i podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla Brožová.

"Stav pacientky je v současnosti velmi vážný a více se k tomuto případu nebudeme vyjadřovat," sdělila v pondělí dopoledne mluvčí FN Plzeň Gabriela Levorová.

Znásilněná dívka (15) se v Plzni zachránila předstíráním vlastní smrti (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.