Poplach u Kubišové! Zpěvačku trápí zdravotní komplikace

[chooze:gallery;value:29367]

​Zpěvačka Marta Kubišová na sebe musí dávat pozor. Téměř před osmi lety totiž prodělala infarkt, a tak se nesmí přetěžovat. Problémy jí dělá obzvlášť horké počasí, které letos ovládlo i začátek podzimu.

Bála se, že se už poněkolikáté nevyhne lékařské péči. "Nemusela jsem do nemocnice, nakonec se to nějak usadilo. Ale holt to srdíčko a ta vedra. To je nevypočitatelné a někdy to prostě nevyjde, někdy se to nespočítá," svěřila TN.cz Kubišová.

[chooze:article;value:475019]

Přestože se jí udělalo alespoň o něco lépe, pořád se necítí úplně fit. "No, teď jsem takovej přikrytej kanár, kanárek. Tak taková, že se moc neprojevuji a držím se radši doma," vysvětlila legendární umělkyně.

Za měsíc ji čeká oslava 81. narozenin. Velké plány však chystá spíše na jubileum svého dlouholetého kamaráda a kolegy Václava Neckáře, kterému bude 23. října osmdesát. Ke svým kulatinám se rozhodl uspořádat velký koncert.

[chooze:article;value:506185]

A na něm nebude chybět ani Kubišová, slíbila dokonce, že si s ním po letech znovu zazpívá. "Plánujeme Vaškův narozeninový koncert. Ten bude 22. října v pražském Divadle Hybernia. Zazpívají si tam nakonec i s Martou Kubišovou," prozradil před časem bratr zpěváka Jan Neckář.

Královna české hudby oslavila 80 let. Podívejte se na video (11/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.