Horoskop na úterý 3. října: Nezadaní, štěstí máte ve svých rukou!

Beran

Dávejte si pozor na to, jak se chováte k opačnému pohlaví. Všeobecně ve vztazích dnes máte sklony vypadat dětinsky, ale rodiče vám nikdo dělat nehodlá. Čeho je moc, toho je příliš, proto si dávejte pozor, abyste to v touze po roztomilosti nepřehnali.

Býk    

Ve vztahu budete poněkud odtažití, proto není divu, že i váš partner se bude cítit dotčen vaší nevšímavostí. Kytice či oblíbený pokrm to rázem napraví. Nezadaní, nastal čas vzít štěstí do vlastních rukou. Diplomacie a lichocení budou vašimi pomocníky.

Blíženci          

Celkový kariérní dopad není už po dlouhou dobu zcela jasný a přesně definovaný, nicméně profesní záležitosti probíhají velmi uspokojivě. Na plné čáře vítězí vaše tvořivost, která je obohacena líbivými až uměleckými prvky, uznání na sebe nenechá čekat!

Rak    

Vaše pracovní záležitosti zaznamenávají větší dynamiku, což nepůsobí blahodárně na vaši psychiku. Chvílemi se dostavuje nechuť myslet a pracovat, přičemž se málokdo v práci ve vašich náladách vyzná. Stávkuje mimo jiné i Slunce a ubírá vám energii.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Svět myšlenek a komunikace vás pohlcuje, chytré nápady a plány jsou těmi pravými poklady! Přestože se teď nezaměřujete tolik na výdělek, jde to tak nějak samo. Máte tendenci profesně postupovat výš a s tím jdou ruku v ruce i nové finanční možnosti.

Panna 

Váš vliv může zásadně zesílit, přičemž toto období přímo vybízí k povýšení do vedoucí pozice. Využijte toho, abyste podnikli kroky, na nichž vám záleží, a pusťte se do nových projektů, Mars vás v tom určitě podpoří! A vy vskutku nebývale zabodujete.

Váhy  

V zaměstnání dnes budete pod neustálým tlakem a ne jednou budete přemítat, jak nadřízenému s radostí předáváte s úsměvem na rtech výpověď. Realita ale bohužel bude jiná a každý váš pohyb bude sledován a kontrolován. Nezbývá než dnešek přečkat.

Štír     

Budete v euforii z faktu, že jste si splnili jeden z kariérních snů. Ačkoliv nepůjde o nic až tak závratného, stejně se rozhodnete to jít zapít. Nezapomínejte na své přátele, alespoň bude zábava veselejší. Doma zavládne harmonie a naprostá pohoda.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Dnes si můžete odpočinout. V zaměstnání po vás nebudou vyžadovat žádné velké činy a i rodina pochopí vaši potřebu bloumat neznámo kde. Skvěle si pročistíte hlavu a utřídíte myšlenky. Večer se vrátíte ke své obvyklé energii a budete plní nových vizí.

Kozoroh         

Zátěžová kvadratura na vás působí jako mračno, jste podrážděnější a chuť do práce není taková jako obvykle. U mnohých z vás je to do značné míry dáno i tím, že cítíte ve vzduchu pracovní nepokoje – kolem poloviny dne se pak vaše intuice i potvrdí.

Vodnář          

Bude se vám dařit po pracovní i soukromé stránce. V práci odvedete pořádný kus práce a vaši nadřízení to náležitě ocení. Odpoledne proto vezmete rodinu a tento váš úspěch pořádně oslavíte. Jen si dávejte dobrý pozor na své věci, hrozí jejich ztráta.

Ryby  

Vyvstává vaše schopnost snižovat náklady, snižovat plýtvání a eliminovat všechno zbytečné a zastaralé. Bravo! V hodinách koncem pracovního dne si však přece jen dávejte větší pozor. Můžete chtít získat příliš mnoho až moc brzy a výsledkem nemusí být dobrá dohoda.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.