Hvězda Harryho Pottera se stala poprvé maminkou. Porodila krásného chlapečka

Wrightová se krásnou zprávou pochlubila svým fanouškům na instagramu. V úterý 19. září přivítala s manželem Andrewem Lococem na světě syna. Chlapečka pojmenovali Elio Ocean a nese příjmení obou rodičů.

Herečka se navíc svěřila, že porodila doma. "Všichni jsme zdraví a šťastní. Andrew a já jsme zamilovaní do našeho sluníčka," napsala k příspěvku na sociální síti. Přiložila také fotografii spícího miminka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Poděkovala také svému porodnímu týmu. "Porod je ten nejdivočejší zážitek," má jasno Wrightová. Vděčná je i svému muži, který jí byl v těchto těžkých chvílích velkou oporou.

Bonnie Wrightová se proslavila rolí Ginny Weasleyové ve filmech o čaroději Harrym Potterovi, kterého si zahrál Daniel Radcliffe. Postava byla nejen sestrou nejlepšího přítele hlavního hrdiny Rona Weasleyho v podání Ruperta Grinta, ale především Potterovou láskou.

[chooze:article;value:501464]

K narození chlapečka gratulovali páru nejen fanoušci, ale také kolegové. "Gratuluji Bonnie a Andrew. Vítej na zemi, Elio," napsala herečka Evanna Lynchová, která si v Harrym Potterovi zahrála čarodějku Lenku Láskorádovou.

Ta neopomněla zdůraznit i drobný detail. "Je to Hermionino narozeninové dvojče. Ale jsem si jistá, že to víš," doplnila Lynchová. Čarodějka a nejlepší kamarádka Harryho Pottera Hermiona Grangerová se totiž narodila rovněž 19. září.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.