Influencer Král se stal trojnásobným otcem. Chlapečci dostali krásná jména

O pocity naprostého štěstí se s fanoušky podělil ve středu na instagramu Jirka Král se svou ženou Karolínou. "Velká radost! Lukáš (2920 g) a Jakub (2940 g) přišli na svět dneska ráno v porodnici U Apolináře," napsal Král.

Na snímku jsou manželé vyfoceni v nemocnici na sále pravděpodobně těsně po narození jejich dvou potomků. Pyšní rodiče drží v náručí každý jednoho chlapečka. Maminka i miminka jsou v pořádku a děti se mají čile k světu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jirka Král (@jirkakral)

"Kao byla skvělá a statečná! Všechno proběhlo krásně a všichni jsou v pořádku. To vše i díky skvělému doktorovi Petru Horákovi. Moc děkujeme," poděkoval v příspěvku trojnásobný tatínek.

K radostné zprávě páru ihned gratulovala řada osobností českého internetu. "Gratulace veliká," napsal youtuber Erik Meldik. "Gratuluji," přidala se herečka a influencerka Nikol Leitgeb. "Gratulace," okomentovala příspěvek herečka Eva Decastelo.

S manželkou Karolínou, která je blogerkou a vystupuje na instagramu pod přezdívkou Little Kao, se Král po dlouholeté známosti oženil v roce 2020. O dva roky později se jim narodil syn David.

[chooze:article;value:502475]

Jirka Král se v roce 2012 proslavil v reality show TV Nova Farma. Pak rozjel úspěšný kanál na YouTube a získal přes milion odběratelů. Vedle toho vydával komiks, provozoval kavárnu a věnoval se osvětové kampani, jak se bezpečně chovat na internetu.

V září 2018 ale překvapil videem, ve kterém oznámil svůj konec na YouTube. Nyní se věnuje podnikání v marketingu. Je navíc stále aktivní na instagramu, kde má přes 918 tisíc sledujících.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.