Horoskop na úterý 26. září: Vyčerpají vás velké změny

Beran

Váš planetární guru Mars přináší trochu štiplavého koření do vaší kariérní oblasti. Zejména v hodinách v prostředku dne jsou aktivovány obchodní záležitosti, jednání s významnými orgány, výrobci a bankovními představiteli. Musíte se držet nad vodou.

Býk    

Ačkoliv dnes v lásce budete romantičtí, romantiku bude provázet i jistá plachost. Těm zadaným to nahraje do karet, jelikož budou pro své protějšky vypadat roztomile, ovšem nezadaní se díky tomu nebudou moci pohnout z místa. Netruchlete, bude i lépe.

Blíženci          

Dnes je vhodný čas pro utužení mezilidských vztahů mezi vámi a rodinou. Zapomeňte na všechny dávné i nedávné trable a věnujte den odpuštění. Pomůže to vám i vašim bližním a sami budete velice překvapeni, jak obrovský balvan vám ze srdce spadl.

Rak    

Počítejte s tím, že pokud se rozhodnete pro nějaký partnerský krok, bude se po vás vyžadovat jasné vysvětlení, proč to či ono tak chcete. Bude to vyžadovat notnou dávku pochopení a tolerance, ale chcete-li dosáhnout svého, nic jiného vám nezbývá.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní se svým měsíčním tarotem!

Lev     

Velké změny vás velmi vyčerpávají. Jak z tohoto bludného kruhu ven? Co se týče prosazení a aktivity, máte nyní jeden z nejlepších dnů tohoto podzimu! Mars spolu s Plutem vám hrají do noty a zaručují, že jste schopni zvládnout v podstatě i nemožné.

Panna 

V milostném životě dnes budete více sebevědomí, což vám bude velmi slušet. Nejen že se díky tomu odhodláte k troufalým činům a splníte si své nejtajnější sny, ale i protějšek bude na vrcholu blaha a jeho chvála vám nemálo zvýší sebevědomí.

Váhy  

Je vhodný čas pro investice a právní záležitosti. Máte jedinečnou příležitost dát dnes do pořádku vše, co vám šlape na paty. Nebojte se prolustrovat zákoník a obhajovat se, jste na dobré cestě! Chystáte-li se začít podnikat, zainvestujte právě dnes.

Štír     

V zaměstnání se vám bude dařit tak, že veškeré ostatní starosti se budou zdát jako prkotiny. Veškerou energii vám totiž vezme snaha po povýšení a na nic jiného nebudete mít čas. Ačkoliv vztahy budou v pozadí, máte našlápnuto dosáhnout brzy svého.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Doma se budete cítit trochu jako v kleci. Protějšek či rodiče na vás budou vyvíjet tlak, abyste se zdržovali více doma, ale vy budete mít potřebu neustále někam chodit. Ideální bude, pokud vymyslíte společné aktivity mimo domov, to vám pomůže.

Kozoroh         

Nejen že jste dnes ve svém živlu, ale ještě jste velice komunikativní a snadno navazujete nové známosti. Můžete se těšit na nová přátelství. Nezadaní mají skvělou příležitost, pokud využijí dnešní konstelace, seznámit se s dlouhotrvající láskou.

Vodnář          

Ačkoliv se vám bude zdát, že na vás dnes padá všechna křivda světa, nepouštějte se do zbytečných dohadů a nesnažte se vysvětlovat nějaké nespravedlnosti. Stálo by vás to jen mnoho energie a ničemu by to neprospělo. Raději se věnujte jen svému já.

Ryby  

Budete rádi, pokud budete moci pečovat o druhé. Také budete vyhledávat situace, jak se cítit potřebnými. Mnozí z řad Ryb se dokonce pustí do nějakých charitativních projektů. Odměnou vám bude dobrý osobní pocit a milý úsměv druhých.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.