Horoskop na sobotu 23. září: Slunce vstupuje do Vah, přijdou problémy

Beran

Pokud vás čeká pracovní sobota, nemusíte se škaredit. Díky tomu poznáte člověka klíčového pro další vývoj událostí v soukromém i profesním životě. Vlivem přechodu Slunce do Vah mohou události nabrat překvapivý směr. S chutí do toho, půl je hotovo.

Býk    

Co takhle sbalit pár švestek a vyrazit s příbuznými na výlet? Pobyt na čerstvém vzduchu vám udělá dobře na těle i na duši. Kouzlo romantického babího léta i dnešního slunovratu ocení nezadaní Býci. Díky turistickým výšlapům mohou najít životní poklad.

Blíženci          

Dostanete nápad požádat o pomoc někoho z příbuzných. Nějak nedomyslíte jeho povahu, nebo si říkáte, že to pro jednou zvládnete. Bohužel to je přesně podle jeho zvyklostí. Místo rady se vám začne montovat do života, nebo vás popudí svou prudérností.

Rak    

Pokud se chystáte do práce, snažte se dnes, kdy Slunce přechází do znamení Vah, vyhnout konfrontaci s nadřízeným. Vzájemná komunikace je zatížena a vám se hůře přijímají jeho požadavky. Právo sice může být na vaší straně, nicméně karty jsou už dané.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Soukromý program nejspíš dostane jistých změn kvůli pracovním závazkům. Máte-li pohotovost, nebo pokud dnes musíte do zaměstnání, počítejte s nepříjemnými průtahy. Nezapomeňte na to, že jste něco slíbili, a protistrana očekává, že své závazky splníte.

Panna 

Překvapivě trochu litujete toho, že už skončil pracovní týden. Měli jste perfektně rozjetou kariéru a máte strach, že ji volné dny přibrzdí. Zkuste vypnout a soustředit se na odpočinek. Vaše zdraví na tom není úplně nejlépe a zaslouží si rozmazlit.

Váhy  

Po náročném pracovním týdnu si rádi dopřejete menší povyražení. To, co začne jako nevinná oslava, se rychle zvrtne. Dvojnásobně to platí, vstoupí-li do hry alkohol. Už tak máte potřebu otevřeně komunikovat s druhými a může se vám to vymknout z rukou.

Štír     

Nedokážete se odstřihnout od pracovního dění a jste tak trochu duchem nepřítomní. Protějšek vás zkouší, jestli vnímáte, o čem s vámi mluví. Dejte pozor, co mu odkýváte. Bude totiž očekávat, že své sliby splníte. Snažte se věnovat sobotě tady a teď.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Na sobotní program se těšíte jako malí. Většinu dne věnujete práci a rodině, na vlastní zájmy vám zůstává pouze zlomek času. Dnešní program vás přiměje zamyslet se nad změnou. Život není pouze o povinnostech, o to rychleji potom utíká skrz prsty.

Kozoroh         

Slunce dnes přechází do Vah a vy nevstanete s nejlepší náladou. Hlavou se vám honí chaotické myšlenky a nedokážete si užít volné chvíle. Drahá polovička nechápe, co se s vámi děje. Nenápadně zjišťuje, čím by vás dostala do kondice. Tak se nenechte přemlouvat.

Vodnář          

O dnešním podzimním slunovratu máte čas, abyste zrekapitulovali dosavadní život. Dotkne se to soukromí Vodnářů, ale v první řadě půjde o kariéru. Nejste-li se stávajícím stavem spokojení, volte změnu! Aktuálně vám nedělá potíž opustit teplé místečko.

Ryby  

Ve vztahu vás trápí jedna nejasnost, s níž si nevíte rady. Nejlepší bude otevřeně si o tom promluvit. Protějšek se bude muset smát, protože realita je daleko prostší, než si myslíte. Byla by škoda ztrácet čas nesmyslným vymýšlením různých scénářů.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.